Gratis Aanmelden

Naaien met hete dame

liesjes-lisa (28)

Wil een lekkere rol spelen? Doe je mee.. Rollenspellen, speeltjes, alles is mogelijk en alles mag. Ik zoek alleen iemand die daarmee wil spelen, en mee aan de slag wil gaan. Mijn partner dus alvast niet, en daar baal ik verschrikkelijk van. Ik heb zoveel speeltjes, zoveel geile ideen, maar kan ze niet beleven. Help jij mij, en wil jij er wel van genieten?

Maak contact met haar
  1. Naam: liesjes-lisa
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Blankenham
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met hete dame liesjes-lisa van 28 uit Blankenham, Overijssel
Birtha (36)
★★★★★
Ik heb zin in lekkere seks met jou Vind je de vrouw op de toppositie, doggy style, reverse cowgirl, en de 69 zijn die je favoriete, nou we moeten er een beetje extra smaak in stoppen, ben je er klaar voor om dat te doen?
Neuken met sexy dame
charmingKati3 (33)
★★★★★
kom jij mij vullen? Heb je zin om mij eens lekker te vullen? Je houd van seks en kan een vrouw lekker laten genieten, je houd het wel even vol, of je kan vaker dan 1 keer. Ik kan ook heel discreet zijn hoor, als je al in een relatie zit, ik wil alleen seks.
Naaien met single dame
WeNloveGirl (31)
★★★★★
Iemand die me kan bevredigen in seks! Een man die goed en ervaren is in seks, iemand die me kan bevredigen en zal zuigen en mijn poesje zal likken zodat ik een aantal keren kan klaarkomen! Als je me aankan, stuur me dan snel een berichtje!
Neuken met lekkere dame
Fleeuurtje (37)
★★★★☆
Gek op lange strandwandelingen, ga je mee? Ben je ook gek op het strand en lange wandelingen? Dan gaan we er samen wat moois van maken, ik denk dat het perfect is voor de eerste keer. Doen we dat gewoon?
Afspraakje met mooie dame
bOb85 (32)
★★★★☆
Kom jij over mijn tieten heen spuiten? Zoveel beschrijving is in feite niet nodig, je staat gewoon open voor hete seks en meer niet, dan ben je vrij om op me te reageren. Ik heb dikke borsten dus daar mag je wel een hele poos van mij mee gaan spelen. Klinkt allemaal best veel belovend niet? Als je toch aan de slag bent spuit je er ook maar eens overheen? Zo geil mogelijk maken met ons twee en dan zal het een geweldige belevenis worden!
Neuken met mooie dame
SchattigPoesje (36)
★★★★★
Wil jij mij neuken als mijn vriend toekijkt? Ik zoek een man die met mij wilt neuken en die het geil vind als mijn vriend toekijkt als wij neuken. Mijn vriend geilt erop om toe te zien hoe ik door een andere man geneukt wordt. Je hoeft verder niets met hem te doen. Hij kijkt en trekt zich af en dat is het. Wie ziet dit zitten met mij?
Naaien met lieve dame
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates