Gratis Aanmelden

Neuken met rijpe gilf

Nico691969 (48)

Zin in een leuke vriendschap? Mijn kinderen zijn allemaal de deur uit waardoor ik meer vrije tijd voor mezelf heb en ik zou het dan ook leuk vinden om die tijd door te kunnen brengen met een leuke spontane man. Ik zou het leuk vinden om eerst een leuke vriendschap op te bouwen samen en misschien wel meer als jij daar ook voor open staat.

Maak contact met haar
  1. Naam: Nico691969
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Dedemsvaart
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met rijpe gilf Nico691969 van 48 uit Dedemsvaart, Overijssel
enjoyingmylife (38)
★★★★★
Ik vind dit nu wel leuk hoor! Ik ben heel nieuwsgierig hoe dit hier gaat. Ik vond het eerst maar niets om hier mijn profiel te plaatsen, maar waarom eigenlijk niet. Ik zoek een lekkere man op deze site zijn die in alle kleuren en maten te vinden. Wel zo makkelijk. Ben benieuwd wat voor reacties ik krijg. Ik reageer op alle “normale†berichtjes. Tot gauw en heleboel xjes.
Sex met lieve dame
PoesMarloes (39)
★★★★☆
Heerlijke pijplippen zoeken staaf!! Ik daag je uit! Waarmee? Om mij eens goed te verleiden zodat we als we samen een drankje op hebben ik je een goede pijpbeurt geef op een toilet.. Durf je het aan?
Vrijen met wulpse dame
NicV (33)
★★★★★
Wie biedt zich aan? Ik hou het niet langer meer uit om mezelf te moeten verwennen en ik zoek hier naar een lekkere vrijwilliger die zich wilt opofferen om mij te bevredigen. Welke stoute vent biedt zich hiervoor aan? Laat jij mij niet te lang wachten?
Dating met eenzame dame
CorienXX (30)
★★★★★
Sprankelende persoonlijkheid wil verliefd worden Jij ziet het net als ik helemaal zitten en bent wel toe aan een relatie. Het mag langzaam groeien hoor. Ik vind het leuk als jij een ondernemend persoon bent, houdt van het leven. Samen dingen doen maar ook echt iets opbouwen.
Daten met single dame
OliieviiahX (37)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die goed voor me zal zijn. Ik zal dingen leuk voor ons maken als we elkaar ontmoeten. Ik weet zeker dat we deze nu voor ons kunnen laten gebeuren. Krijg je nu interesse in me? Ik ben een vrouw met eenvoudige behoeften.
Daten met wulpse dame
Liezelotte (34)
★★★★★
sex maatje Lekker in bed en is heel goed met zijn mond:)
Sex met wulpse dame
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates