Gratis Aanmelden

Neuken met sexy dame

Korolla (44)

Mijn handicap... Hoi leuk dat je op mijn profiel kijkt. Nu hou ik van eerlijkheid en wil dan ook direct vermelden dat ik een vrouw ben met een handicap. Door een infectie is een deel van mijn rechterarm geamputeerd. Opzich goed mee te leven hoor, alleen vinden de mannen het vaak niet zo fijn. Dat is tevens ook de rede dat ik geen relatie heb, jammer want de rest van mijn lichaam functioneer prima :-) Ooit kon ik er boos om worden, die tijd is geweest en daarom nu opzoek naar mannen die er geen p

Maak contact met haar
  1. Naam: Korolla
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Terherne
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met sexy dame Korolla van 44 uit Terherne, Friesland
Sharon36 (39)
★★★★☆
Getrouwde dame zoekt discreet sekscontact Ik zoek discreet sekscontact om mee af te spreken. Ik zoek geen nieuwe relatie maar heerlijke verwennerij! Wie wilt er met mij afspreken voor seks???
Dating met wulpse dame
pauzeingelast (34)
★★★★☆
Rust! dat is wat ik wil.. Stress, stress en nog eens stress. Mijn relatie is pas geëindigd, net een nieuw huisje aangeboden gekregen, gezeik van me ouders en onzekerheid over het kunnen behouden van me baan. Ik wil even geen drama aan mijn hoofd maar ik wil alleen even lekker kunnen genieten en plezier hebben met iemand die ik niet ken. Daar kan ik lekker mezelf bij zijn.
Vrijen met mooie dame
naxdixa (39)
★★★★☆
Getrouwde vrouw is klaar om heftige tijd te hebben Waarom neukt mijn eigen vent me niet meer zul je nu wel denken? Nou dat weet ik zelf niet eens... Hij houdt meer van slapen.. Nou ja ga je gang dan maar. Dan ga ik wel ergens anders op zoek naar pittige SEX! En ja daar ben ik dan. Helemaal ready om een heftige tijd te hebben met een lekker ding!
Naaien met wulpse dame
Tulpje81 (36)
★★★★☆
Leuke dame is op zoek naar een leuke man. Ik ben op zoek naar een leuke man, iemand met een leuk karakter waar mee ik van alles mee kan delen. Het uiterlijk is voor mij niet belangrijk, het gaat er bij mij om te ik een goed gevoel bij jou heb.
Afspreken met eenzame dame
Geensorres (31)
★★★★★
goed uit ziende gozer.. je bent een beetje gek ziet er goed uit. Dat moet ook wel een beetje inde kringen waarin ik dan vertoef..je kan je zelf vermaken, en je weet hoe je je charme in de strijd kan gooien..
Naaien met lekkere dame
staceylikt (37)
★★★★★
Gaan wij samen seks hebben onder de douche! Seks onder de douche lijkt mij zo geweldig toe, jij tilt mij op tegen de muur aan en neemt me lekker onder jouw hoede.Wat zouden wij er een heftige tijd van gaan maken!
Afspraakje met mooie dame
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates