Gratis Aanmelden

Naaien met wulpse dame

Martinegluur (39)

Voyeur gezocht die kijkt en wil bekeken worden. Dat ik voyeuristisch ben ingesteld, wil ik gerust toegeven. Het maakt mij geil als ik een stel zie neuken. Bij mij in de buurt is een parkje met bos, daar komen vaak stelletjes om van bil te gaan. Daar kan ik dus mijn ogen de kost geven. Enige nadeel is dan dat ik mezelf dan moet bevredigen dus daarom zoek ik een metgezel, een man die er net zo geil van wordt als ik om eerst toe te kijken en daarna zelf het onderwerp van bezichtiging te zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: Martinegluur
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Elen
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met wulpse dame Martinegluur van 39 uit Elen, Limburg-be
Ellsieh (31)
★★★★★
Iemand die samen met mij iets wil opbouwen Je heb een eerlijk hart dat op zoek is naar een stabiele relatie. Ik begrijp dat het belangrijk is om een blijvende basis te leggen voor een duurzame relatie. je bent een actief persoon die van fietsen en hardlopen geniet. Je weet dat fit blijven belangrijk is.
Naaien met lekkere dame
Nouseke2018 (30)
★★★★★
Vind ik jou hier dan wel? Ik vraag toch niet teveel als ik gewoon een lieve, fijne man hoop te vinden? Iemand waar ik goed mee door één deur kan en wie weet wel iets heel moois kan opbouwen. Je bent wel een man met een eigen mening en met respect en van egoistische types houd ik helemaal niet. Voor de rest komen we er wel uit samen;-)
Neuken met sexy dame
Annemarieku (37)
★★★★☆
Ik zoek seks. Als je een van mijn vrienden zou vragen wie is Annemarieke dan zullen ze zeggen dat ik een hele lieve brave meid ben, haha ze moesten eens weten. Ik ben juist het tegenovergestelde mijn grote passie is namelijk seks daar kan ik dus echt geen genoeg van krijgen. Een harde paal die mij in al mijn gaatjes neukt ik wordt al geil van de gedachte!
Naaien met wulpse dame
Partybaby (37)
★★★★☆
Hoe ga je komen dan? Als jij zou mogen kiezen, zou je dan klaar komen 1 in mijn kut? 2 op mijn kut? 3 in mijn mond? 4 in mijn kont? 5 over mijn tieten heen? 6 anders namelijk:
Sex met wulpse dame
Honey_Bunny (38)
★★★★★
Mag ik op jouw eikel sabbelen? Nou mannen waar blijven jullie nou? De een laat me zitten, de ander durft niet. Kom op ik bijt niet hoor, nou ja alleen zachtjes als je dat wil. Maar liever sabbel ik gewoon hoor, op je geile natte eikel bijvoorbeeld. Wil jij mijn kutje dan uitgebreid verwennen?
Afspraakje met lekkere dame
Inekeknapste (37)
★★★★☆
Ik wil genieten Een man die mijn lichaam ziet als zijn tempel. Een man die weet hoe het werkt bij een vrouw, haar het hof kan maken. Laten genieten op de juiste manier. Van mij hoef je niet single te zijn, als je maar een pik hebt van goud ; )
Daten met eenzame dame
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Elle-Noor
★★★★★★★★★★
Hallo allemaal, is er iemand die mijn keuken kan betegelen? Het is een kleine keuken. Ik heb alleen geld voor tegels, maar het werk betaal ik met mijn lichaam.
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates