Gratis Aanmelden

Dating met sexy dame

Xxkimberlyx2017 (37)

kan lekker masseren.. ;) Ik heb zin in een spannende 'date' met een verzorgde, vrouwvriendelijke man. Ik ben lief, mooi, sexy en verzorgd. Gewoon een leuke spontane meid. Ik hou van zoenen, kan lekker masseren..

Maak contact met haar
  1. Naam: Xxkimberlyx2017
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Strijen
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met sexy dame Xxkimberlyx2017 van 37 uit Strijen, Zuid-Holland
CoverGirly (31)
★★★★★
Ik heb zin in seks Laten wij afspreken dat wij alleen op een date zullen gaan om te neuken. Ik zit al in een relatie, maar heb nog nooit met een andere man geneukt. Ik wil die ervaring meemaken en ik denk dat deze site mij de beste mogelijkheid biedt.
Dating met single dame
Shiloh (32)
★★★★★
Een open minded maatje... Je bent lief en gezellig, je vind het heerlijk om goed te ontspannen met gezelschap! Je uiterlijk maakt mij niet zo uit maar ik vind het wel fijn als je gewoon goed Engels of Nederlands kan praten.
Afspraakje met eenzame dame
Jules88 (30)
★★★★★
Iemand die mijn wilde dromen kan laten uitkomen. Een meid die graag wil, maar ook eentje waar je mee kan praten, want dat lijkt me ook belangrijk toch? Zoiets zoek jij, en dat samen met mijn wens moet gaan lukken toch?
Vrijen met eenzame dame
Mokumsmokkel (38)
★★★★☆
Single vrouw staat open voor een relatie met een lieve en ee Je hart op de juiste plaats, eerlijk, lief en begripvol. Geen stoere macho maar ook geen watje. Sportief is een pluspunt en niet roken een must. Qua uiterlijk heb ik geen "eisen" omdat ik de binnenkant nog altijd het belangrijkste vind.
Vrijen met sexy dame
Tureluurs (30)
★★★★★
Ik heb je lul nu nodig Al bijna een maand sta ik droog. Dat is totaal niets voor mij. Ik ben op dit moment ook zeiknat en op zoek naar een vent die er even voor wilt zorgen dat ik niet langer droog sta. Kom en ram die paal zo diep in mijn strakke kut als je kan en spuit me vol
Naaien met wulpse dame
MadierPam (33)
★★★★☆
Ik wil bij een geweldige geile man zijn. Ik ben maar een geil meisje dat op zoek is naar een man die alles voor me zal doen. Ik hoop dat je gepassioneerd zult zijn en dat je enige tijd voor me zult hebben wanneer we elkaar ontmoeten. Ik ben hier om bij je te zijn.
Daten met single dame
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates