Gratis Aanmelden

Naaien met eenzame dame

DooXx (40)

Nu een man nodig met goede bedprestaties. Bij mijn vriend op het computerscherm zag ik deze site, zonder dat hij er van af weet en ik ben er zelf ook even gaan kijken. Nou de stoute schoenen aan getrokken en mij zelf ingeschreven, heb er echt schijt aan als mijn vriend mij hier ziet, hij is er mee begonnen. En zijn bedprestaties zijn echt niet om over naar huis te schrijven. Jij kan dat toch veel beter?

Maak contact met haar
  1. Naam: DooXx
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met eenzame dame DooXx van 40 uit Amsterdam, Noord-Holland
MMiaR2D (30)
★★★★★
Een geile man om elke centimeter van mijn lichaam te plezie Een man die zo ervaren is op seks gebied en mij een goed gevoel van binnen kan geven. Je moet me oraal plezieren en dus moet je dit geile lichaam van mij bevredigen!
Sex met mooie dame
Esralovely (32)
★★★★☆
Wij komen samen klaar. Waar ben jij nou toch? Ik zit hier met een ontzettende lust en zin om gelijk op jouw pik te gaan zitten en hem eerst langzaam en daarna snel in mijn doos te laten verdwijnen. Als jij dan onder het neuken wat met mijn tieten speelt en er stevig in knijpt dan pak ik met mijn andere hand mijn klitje vast om daar in te knijpen. Wedden dat wij samen klaar komen?
Afspraakje met lieve dame
Topcheffie (37)
★★★★★
Relatie met veel seks. Leuke man gezocht voor meer dan alleen seks. Ik ben gek op seks, maar vind wel dat een relatie daaraan gekoppeld zit. Wil jij ook een warmhartige relatie met veel seks en leuke dingen, dan ben je welkom om met mij eens een praatje te maken.
Afspraakje met rijpe dame
rithme (37)
★★★★☆
Word je er geil van als ik mezelf vinger? Vind je dat geil? Als ik langzaam ga strippen en dan tegenover je ga zitten om mezelf te vingeren? Krijg je daar dan een harde paal van?
Vrijen met wulpse dame
Luacella (35)
★★★★☆
Kom hier jij! En spuit alsjeblieft mijn gezicht onder! Zou jij mij willen neuken? Dat is meteen de eerste maar ook de laatste vraag die ik je stel. Dan mag je mij lekker hard en goed neuken, in mijn mondje klaarkomen of mijn gezicht onder spuiten.
Neuken met single dame
Leah86 (31)
★★★★☆
Een lekkere man die er geen genoeg van kan krijgen. Jij die mij heel mijn poesje vol kan spuiten en daarna nog wat uurtjes door kan gaan, die wie altijd geil is en nooit genoeg heeft van lekkere intense seks? Ik zoek een man die weet van vrouwen, hoe je er mee om moet gaan en ze te behandelen. Dan zal ik ook goed voor jou zorgen!
Afspraakje met eenzame dame
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates