Gratis Aanmelden

Afspreken met lieve dame

Thebest1974 (44)

Een man die gepassioneerd is over de Kama Sutra. Je houdt van de Kama Sutra en je zou graag een vrouw willen vinden die ook van die dingen houdt. Nou, nu heb je haar gevonden :-) Misschien kun je de ervaring die je ermee had delen? Dan kunnen we aantekeningen vergelijken om mee te beginnen ;-)

Maak contact met haar
  1. Naam: Thebest1974
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Appelscha
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met lieve dame Thebest1974 van 44 uit Appelscha, Friesland
Centine (37)
★★★★☆
Sensuele zelfverzekerde knappe blondine zoekt zelfverzekerde Ik denk dat je nu al wel een beetje weet naar wat voor man ik nu op zoek ben. Jij bent een optimistische man met een passie voor variërende seks. Misschien ben je een beetje een stoere kerel maar wel met een galant voorkomen. Denk je mij passioneel te kunnen verwennen en deze sensuele knappe vrouw te kunnen bieden wat ze wilt? Kan ik dan eindelijk weer eens gaan genieten? Als jij ook zo zelfverzekerd bent, dan zou ik zeker niet al te lang wachten met reageren!
Neuken met lieve dame
ieelskee (33)
★★★★★
Ik wil wel weer eens verwend willen worden. Jou maakt het niet uit, dat ik samenwoon, als jij een vrouw leuk vindt ga je er gewoon voor.
Sex met lieve dame
_Nataal_ (37)
★★★★★
Het gaat allemaal om jou en mij. Alleen jij en ik is wat nu telt. Ik wil het laten gebeuren en wil een avond samen doorbrengen. En je weet nooit tot wat het kan uitlopen!
Neuken met mooie dame
Charlottelove (39)
★★★★☆
Misschien zelf ook nog wat fantasieën? Ben jij die man, waar ik mijn armen en benen omheen kan slaan en niet veel taboes heeft ? Misschien zelf ook nog wat fantasieën heeft, en weet wat hij in het leven wilt. Ik ben niet op zoek naar een relatie, tenzij het een sexrelatie is
Dating met geile dame
Loontje (32)
★★★★★
Likken en pijpen! Beffen en pijpen is waar jij ook dol op ben en eventueel wil je mij ook in mijn kontje neuken. Dat kontje neuken hoeft niet perse, want ik zal al blij zijn al ik jouw pik mag pijpen. Wil jij mij helpen met een seksdate?
Vrijen met single dame
zingmetJULIA (38)
★★★★☆
Geile meester gezocht die me eens laat kennis maken met SM! Alles doe ik er aan om goed verwend te worden en ik ben een kinky meid die soft SM gewend is maar ik wil meer. Ik wil een meester die me laat zien wat echt lekkere seks is. Ben jij daar wel voor in?
Vrijen met lieve dame
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates