Gratis Aanmelden

Afspraakje met single gilf

Patra (48)

heb je zin in mij? Ik ben een getrouwde MILF en ben op zoek naar seks. Nee ik hoef het niet stiekem te doen want mijn man weet er gewoon van. Hij wil eventueel ook wel mee doen maar dat hoeft dus niet. Hett is maar net waar we zin in hebben toch? Zin in deze lekkere milf met grote borsten. Eerst samen lekker geil praten en elkaar op geilen. Alle wensen bespreken met elkaar. En tot slot de seks afspraak, heb je zin?

Maak contact met haar
  1. Naam: Patra
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Barendrecht
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met single gilf Patra van 48 uit Barendrecht, Zuid-Holland
Kenrada (38)
★★★★☆
Ik wil een sexy geile man! Droom jij daar ook van? Van een hele nacht NEUKEN? Steeds opnieuw beginnen en alle standjes uit de kamasutra afwerken? Beffen, PIJPEN, anaal, oraal alles en dan meer dan één keer?
Dating met mooie dame
Esmee1980 (37)
★★★★★
Hangt hier nu romantiek in de lucht? Als het op romantiek aan komt dan ben jij de man die het allemaal laat gebeuren. Jij bent al veel te lang alleen en je bent op zoek naar een dame die graag van jouw romantische buien kan genieten. Ik kan je met zekerheid zeggen dat ik jou heel goed zal behandelen als je mij weet te betoveren.
Neuken met mooie dame
LadyJ87 (30)
★★★★★
ik zou graag iemand consistent vinden Ik zou heel graag iemand willen ontmoeten, een man die echt is, een persoon met veel talenten vooral in bed en natuurlijk een liefhebbende man die me gelukkig zal maken,
Vrijen met geile dame
Sesona (32)
★★★★☆
Just sex! Hee jij daar. Ik zoek een neuk maatje, een man waar ik heerlijk mee kan genieten zonder te veel ingewikkeld gedoe. Mijn leven was al complex genoeg, en een relatie ben ik niet klaar voor, maar lekkere seks, ik hunker er naar! Kan jij mij dat bieden?
Neuken met mooie dame
Quintani (31)
★★★★☆
Meer weten? Bericht mij maar! Stuur mij maar een bericht, dan ga ik kijken of we een klik hebben!
Naaien met lieve dame
Sandia (38)
★★★★☆
Stel jij mij tevreden? Hier een oproep aan mannen die echt van sex houden. ik ben er gek op en als ik eenmaal bezig ben stop ik niet snel. Als jij het denkt aan te kunnen dan hoor ik dat graag!
Afspreken met hete dame
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Pien
★★★★★★★★★☆
Ik heb een blowjob over voor degene de mijn ratelende verwarming kan repareren. Ik word namelijk helemaal gek van dat getik en in de garage vragen ze er 150 euro voor :(((
Auto reparatie (Klus van half uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates