Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve dame

DarlingTammyx (30)

Ik wil een man voor een leuke tijd! Ik wil een man vinden om een te leuke tijd samen te hebben, waarbij alles erbij hoort. Ik wil niets overslaan en doe jij het er ook voor dan? Hebben we dan wat gemeen?

Maak contact met haar
  1. Naam: DarlingTammyx
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Mijdrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met lieve dame DarlingTammyx van 30 uit Mijdrecht, Utrecht
1stday (35)
★★★★☆
Ik wil wel eens wat meer voelen dan alleen mijn vinger ;-) Ik wil anaal geneukt worden, ik heb dat nog nooit gedaan en het lijkt me zo geil. Als ik daar al eens voel met mijn vinger wordt ik zo nat. Maar het is dan wel voor mij de eerste keer, dus zul je wel voorzichtig met me zijn? Want dat strakke kontje van mij moet wel wennen natuurlijk. Of heb jij al zoveel ervaring?
Afspreken met single dame
stoutnicole (37)
★★★★★
Neppe tieten en diepe neukseks Ik heb heerlijke neppe borsten en ze zijn zo mooi rond. Vind het enorm geil als jij daar aan likt. Dat maakt mijn kutje zo ongelofelijk nat en dan vraagt ze erom geneukt te worden zo hard als je kunt. Laat die mooie lul van je maar diep naar binnen glijden bij me.
Daten met lekkere dame
xWhiteTigerx (37)
★★★★☆
Ben jij burgerlijk? Al die bekrompen mensen om me heen…..pffff….ik baal ervan !! Ik ben niet zo’n burgertrutje als de meeste vrouwen in mijn omgeving. En dan heb ik het nog geen eens over de mannen……Ik zoek spanning en avontuur. Ben jij net zo ruimdenkend en voel je je niet beperkt door wat wel en niet “hoort� Dan moeten we eens afspreken voor een erotische ontmoeting!!
Afspreken met geile dame
Normanda85 (32)
★★★★☆
Samen een work-out doen? Bij mijn baan zit ik veel stil en dat is niet goed voor je natuurlijk. Beweging in de vorm van sport is leuk. Maar sex is nog beter. Wie word mijn nieuwe trainings maatje?
Sex met wulpse dame
Dreamer5 (38)
★★★★★
Rustig aan samen een fijne band opbouwen. Heb jij wat vrije tijd over voor een leuke vriendin? Samen naar de film, uit eten, of lekker bankhangen en dan samen slapen en wakker worden. Gezelligheid spreekt mij erg aan, al hoef ik niet meteen te gaan samenwonen, laten we het rustig opbouwen.
Neuken met wulpse dame
Dodiee83 (35)
★★★★★
Dodiee83 zoekt een trouwe en oprechte man. Ik zoek een trouwe, oprechte, zorgzame, lieve en aardige man.
Afspreken met wulpse dame
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates