Gratis Aanmelden

Daten met sexy dame

vienetta (33)

Geen gezeur, let's go! ik weet niet hoe of wat andere mensen erover denken maar sex vind ik superlekker. Allemaal van die zg dames die zeggen dat er gevoelens bij moeten komen enzo. Braakneigingen krijg ik er van. Zolang je lekker schoon bent en met je pik om kan gaan waarom niet?? Ik kan trouwens zeker met je pik omgaan ;-) Het hoeft toch geen samenwonen te worden? Laat maar komen zeg ik ;-)

Maak contact met haar
  1. Naam: vienetta
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Almelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met sexy dame vienetta van 33 uit Almelo, Overijssel
Leukstejennie (37)
★★★★★
Laat jij mij alle hoeken van de kamer zien Ik ben zo geil. En wil graag een man vinden die dat ook vaak is. Vast wel hier tevinden toch? blijf jij een nachtje slapen waar jij mij alle hoeken van de kamer laat zien?
Afspreken met sexy dame
Swaen (39)
★★★★★
Sloeg jij ook die nieuwe weg in? Grote opruiming. Ik heb alles verwijderd, weggegooid en mijn hele huis zojuist onder handen genomen. Weg met alles wat mij herinnerde aan een rot tijd. En ik moet zeggen dat het toch wel helend werkt. Ik voel me gelijk een heel ander mens. Heb jij dat ook eens gedaan? Lekker fris en fruitig een nieuwe weg inslaan?
Vrijen met hete dame
JenniePSexie (36)
★★★★☆
Wil je met mij naar een parenclub? Deze vrolijke, open dame zoekt iemand om mee te gaan naar een parenclub. Ik ben lief, stoer en een beetje zoekende. Ik ben in voor avontuur, vooral op seksueel gebied, maar wat past nou echt bij me? Ik ben erg benieuwd naar een parenclub. Een man die het ook spannend vind om naar een parenclub te gaan. Heb je ervaring of lijkt het je gewoon leuk? Leeftijd en uiterlijk spelen minder een rol: een lief, betrouwbaar en eerlijk karakter meer.
Naaien met sexy dame
Loverdropper (32)
★★★★☆
Ik zoek een geile vent. Ik ga het heel simpel houden ik ben hier zoekende naar een geile vent die mij zo nu en dan eens een lekkere beurt komt geven. Ik ben pas gescheiden en ben jarenlang veel tekort gekomen op seksgebied, en die schade wil ik dubbel en dwars gaan inhalen.
Afspreken met single dame
Cenia (36)
★★★★★
Hou je van een lekker nat kutje Ben jij een man die het wel lekker vind een vrouw met een nat kutje? dan ben je bij mij aan het juiste adres want ik vind dat we dat gene wat we van moeder natuur hebben gekregen, goed moeten gebruiken. Dus wil jij lekker seksen, kom maar op dan ;)
Neuken met rijpe dame
Hope_Kiss_ (31)
★★★★☆
Seks is mijn passie Grote piemel die veel zaad spuit. Dat zoek ik, geen half werk maar goede seks. Ik zoek een man die weet hoe hij een vrouw moet laten klaar komen. Wie weet ook wel laat squirten? Dat is mij nog nooit gelukt maar het lijkt mij ontzettend geil. Stop jij hem zowel in mijn kutje als kontje? En mag ik mijn vinger ook in jouw kont stoppen tijdens het pijpen? Ik beloof jou er zal een wereld voor jou open gaan.
Daten met hete dame
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Stofzuigen (Klus van half uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates