Gratis Aanmelden

Daten met mooie gilf

RedCorina (48)

Rood is niet zo maar mijn lievelingskleur! Een echte fetisj zou ik het niet noemen want ik kan ook wel geil worden zonder maar rood is niet zomaar mijn lievelingskleur, het maakt me ook opgewonden. Bijna zoals een rode lap op een stier maar dan net een tikkeltje anders. Agressief word ik er niet van maar in mijn rode lingerie en high heels aan, ben ik wel een ietsje dominanter dan zonder dat rood en heb ik het graag voor het zeggen. Met elkaar pijn doen gaan we niet beginnen, daarvoor is seks

Maak contact met haar
  1. Naam: RedCorina
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Papekop
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met mooie gilf RedCorina van 48 uit Papekop, Utrecht
anoniempjehier (32)
★★★★★
Vast seksmaatje voor minimaal eens per week!! NIET VERDER ZOEKEN Ik zoek een: SEKSMAATJE Ben je wat ouder, geen punt! Dan kan ik heerlijk nog wat van jou leren. Ben je wat jonger, ook goed, dan ontdekken we samen. Ik zou graag een vast seksmaatje vinden, waarmee ik met regelmaat kan afspreken. Minimaal eens in de week een vette vrijpartij moet toch te realiseren zijn. Ik kan verplaatsen en ontvangen.
Afspreken met hete dame
DDgerri (38)
★★★★★
vollere vrouw zoekt leuke man Meer dan een handje vol, dat is wat jij graag wil. Jij valt wel op een volslanke schone, en wilt jou hier wel mee vermaken.
Afspraakje met geile dame
Gieslenne (36)
★★★★★
Ben jij goed genoeg voor deze juffrouw? Als docent heb je vaak te maken met lastige kinderen die niet luisteren, als jij een man bent die wel kan luisteren en dan ook kan voldoen aan mijn behoeftes ben je welkom. Stuur snel een bericht, dan kunnen we samen lekker van elkaar genieten.
Daten met sexy dame
IndiJones (34)
★★★★★
Ik wil samen met jou genieten Ik ben Lisa, 32 jaar en al een aantal jaar getrouwd. Niet echt ongelukkig maar ik kom wel wat tekort. Ben hier dus op zoek naar meer intimiteit en daar hoort sex ook bij. Ik vind het heerlijk als je met mijn borsten speelt, word jij daar ook geil van?
Dating met sexy dame
MaartjeJanuari (39)
★★★★★
Hou je van reizen dan ben jij de man die ik zoek. Settelen dat woord speelt ook al tijden door je hoofd. Omdat ik er graag op uit trek met reizen zoek ik wel een man die van reizen houdt. Ander teer punt is kinderen. Ik wil op deze wereld geen kinderen zetten en daar sta jij ook achter.
Vrijen met lieve dame
xKimberleyx (35)
★★★★★
Samen uitproberen? Nu ik gescheiden ben, en af wil van dat saaie leven heb ik wel een man nodig die durft. Die durft te genieten samen met mij, ervaren hoe andere dingen zijn, spannende dingen. Wel een single man graag, tikkeltje stoer en aantrekkelijk.
Afspreken met lekkere dame
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Ludmilla
★★★★★★★★★☆
My name is Ludmilla and I need help for translation to Dutch for important documents. I cannot pay with money. I have no money. I pay with body. I have big breasts.
Vertaling (Klus van 2 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates