Gratis Aanmelden

Dating met single dame

Keetje05 (39)

Liefhebber van volle billen? Ben jij een liefhebber van grote, ronde en volle billen? Zie jij ze liever in of zonder string? Ik laat me graag zowel aan- als uitkleden door een lekkere man die mijn billen eens goed "onder handen" wil nemen. Ik kan tegen een stootje dus kom maar op!

Maak contact met haar
  1. Naam: Keetje05
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Schiedam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met single dame Keetje05 van 39 uit Schiedam, Zuid-Holland
SabjeSabrie (34)
★★★★★
Voor mij alleen buitenhuis! Hey hoi, eerst eens kijken of ik hier wat kan vinden voor mij. Ik ben niet heel kieskeurig maar ik heb wel wat eisen waar een man aan moet voldoen. Ik doe alles veilig en spreek alleen af buitenshuis!
Vrijen met mooie dame
Annela (37)
★★★★★
Breng jij mij die spanning? Welke spannende man helpt mij van mijn saaie leven af? Nu ik weer alleen ben, en alleen maar vriendinnen om mij heen heb, wordt het wel weer tijd voor die spannende man die mijn leven binnen wandelt. een geile maar vooral boeiende tijd samen wilt hebben. Nieuwe dingen wilt proberen, en mij dan eens spuitend klaar laat komen.
Daten met geile dame
Lovekayleigh (39)
★★★★☆
Neuk jij al mijn gaatjes?! Mijn dildo mag de kast in. Waarom mijzelf met een plastic staaf verwennen als er zoveel piemels rond lopen? Ik wil dus een piemel. Hard, lang werkend, liefst kaal, mooi formaat en hij moet zowel kutjes als kontjes neuken. Natuurlijk mag hij ook mijn mondje in.
Vrijen met lieve dame
Renzina (35)
★★★★★
Mijn bukakke feestje ik weet niet of mannen weten wat dat is, bukakke. Ik heb het wel eens gezien en oorspronkelijk komt het uit japan. ik vond het namelijk altijd geil als mn ex over mn gezicht klaarkwam, maar het lijkt mij geiler als er een hele groep mannen mijn gezicht onder zou spuiten. zat mannen die ik ken, maar die zijn of homo, of gewoon zulke goeie vrienden, dat ik het daar niet aan vraag. dan liever mannen waarmee ik eigenlijk niks mee heb, maar mij wel als hun geile lustobject willen beschouwen. Bij genoeg reacties kunnen we er een geile feestje van maken!!!!!
Vrijen met eenzame dame
Manda18xx04 (38)
★★★★★
Rollenspellen zijn geil! Gewone seks is lekker maar ik ben ook echt gek op rollenspellen. Ik wil daar een heerlijke geile tijd met jou van maken en doen wat we maar willen. Heb je ook zoveel zin?
Daten met wulpse dame
Madel003 (33)
★★★★★
Ik zoek iemand die goed voor me kan zijn. Als je wilt dat we wat plezier hebben, ben ik er vrij zeker van dat ik dat aan je kan geven. Laten we samen fantastische dingen doen Ik ben bereid alles voor je te doen. Ik wacht hier op je.
Afspraakje met geile dame
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates