Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Dollfac3_11 (41)

Heb jij op het moment je handen vrij en zou je daar bij mij Heb jij op het moment je handen vrij en zou je daar bij mij wel raad mee weten? Je bent een fatsoenlijke man met manieren en een lekkere pik die lang hard blijft. Het liefst zou ik hebben dat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar als je al in een relatie zou zitten heb ik daar geen probleem mee. Ik wil je lekker gebruiken voor mijn geile buien, daarna mag je gewoon weer naar huis gaan hoor. Als je mijn adres naar niet

Maak contact met haar
  1. Naam: Dollfac3_11
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Herkenbosch
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame Dollfac3_11 van 41 uit Herkenbosch, Limburg
Hedwiglove (30)
★★★★★
Ik wil je pik voelen in mijn gaatjes! Heet, zin en geil. De heetste combinatie om goede seks mee te hebben. Dat is echt puur genieten in mijn ogen. Heb jij zin om mij eens goed te pakken te nemen en me te laten genieten van je dikke lul?
Naaien met eenzame dame
Deempje2018 (39)
★★★★☆
Blijf ik zitten met dat getintel? Mijn pruim is klaar voor die geile neukstaaf. Heb er namelijk lekker mee zitten spelen en voelde dat ik bijna ging komen. Je kent het vast wel dat getintel in je lijf. En dan zit je de rest van de dag met dat geile gevoel. Nu dus een neukstaaf die dat klusje even af wil maken. Ik kan meerdere keren komen dus de climax komt zeker.
Daten met single dame
KaleKat (39)
★★★★☆
Wie durft mij op de keukentafel aan?? Kom neem me hard, lekker en diep. Vooral dat DIEP.. ik houd van vele standjes en zou best een keer sex op de keukentafel willen. Ik zoek iemand die hier voor open kan en durft te staan..
Afspreken met sexy dame
liekleraresje (38)
★★★★☆
Een man die me bij de hand neemt en leuke dingen wil onderne Mijn werk is een eenzame functie en ik om daar alleen mensen tegen die iets nodig hebben wat ik voor ze verzamel en laat bezorgen door de bode. Nu wil ik weer eens wat meer meemaken in mijn leven, met een leuke man, die mij mee uit neemt en samen met mij leuke dingen gaat doen. Als we verliefd worden, heb ik daar geen bezwaar tegen, jij wel?
Afspreken met lieve dame
Lisanna1988 (30)
★★★★★
Ik wil geen gezeur Ik wil een man, een echte man die van het brengen van genot houdt. Die zelf ook wel wat wilt ontvangen en die altijd in staat is om volledig te genieten. Geen gezeur, daar heb ik geen zin in. Ik ga er liever gewoon echt voor.
Afspreken met hete dame
Vampsucker (34)
★★★★★
Geile dame wil file pijpen en je zak legen uit verveling ging ik altijd mijn vriend pijpen in de auto maar nu ik geen relatie heb zoek ik een leuke vent die ik eens lekker kan verwennen tijdens en rijden. En als we een pitstop maken mag je ook mij berijden! Een pre: Je moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs
Afspreken met eenzame dame
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
Foske
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid mijn lichaam te geven aan de man die mijn badkamer wil stuccen en schuren. Bij interesse graag een privé berichtje sturen. Tot snel..?
Stuccen (Klus van 3 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates