Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie gilf

Da-LLass (46)

is zich bewust van het gebruik van de juiste voornaamwoorden Ik zal altijd in je buurt zijn. Ik zal liefhebben en beschermen zoals ik liefheb en mezelf bescherm. Ik zal je hart behandelen alsof het de mijne was. Ik zal niets doen om het te verpletteren. Ik zal je nooit laten twijfelen aan mijn loyaliteit of liefde voor jou. Je zult het voelen. Echte gevoelens zijn moeilijk uit te leggen en mijn liefde voor jou zal alleen bekend worden door gevoelens en daden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Da-LLass
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Tellin
  4. Provincie: Luxemburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 150-159 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie gilf Da-LLass van 46 uit Tellin, Luxemburg
Sexyregina1980 (38)
★★★★☆
Verlegen dame zoekt een oplossing. Jij gaat deze verlegen maar o zo geile dame wel eens goed kunnen verwennen? Ik hou erg veel van seks maar ben niet bepaald een uitdager. Maar eens je mij in jouw bed hebt, dan weet ik natuurlijk wel waar de klepel hangt hoor!
Dating met lieve dame
Wiltrio (37)
★★★★★
Stevige mannen gezocht voor triootje met mij! Ja, waar moet je nou gaan zoeken naar zoiets, dacht ik altijd bij mezelf. Maar ik kreeg dit als tip, dus dan hier maar... Eigenlijk wil ik twee donkere mannen hebben met een enorme slurf maar als je gewoon een flinke heb mag ook je ook reargeren. Ben heel nieuwsgierig naar een dubbele penetratie namelijk en wil dit gelijk goed doen!
Neuken met sexy dame
ikzoeklassie (30)
★★★★☆
Lik jij? als je mijn naam niet begrijpt ben je misschien niet wat ik zoek ;-)
Naaien met rijpe dame
Alc82 (36)
★★★★★
Ben jij de man met wie ik lief en leed kan delen? Niet gelijk met koffers komen aanzetten, als je al zo lang vrijgezel bent als ik, dan kost het toch even wat aanpassingstijd. Ben je bereid me die te geven? Een lijstje van hoe mijn ideale man er uit zou moeten zien, heb ik niet. Respect en een positieve ingesteldheid vind ik dan wel belangrijk.
Naaien met lieve dame
Eensexyvrouw (39)
★★★★☆
Ik moet gewoon een goede beurt krijgen. Hey ik ben Lotte ik ben gescheiden en kom veel seks tekort, ik ben een lekker geil wijffie die weer eens goed geneukt moet worden. Ik heb een lekker geschoren kutje dat verlangt naar een lekker tongetje en een harde lul.
Neuken met wulpse dame
El1980 (37)
★★★★☆
Weet jij wat je wilt? Ik wel! Je bent geil en je wilt wat. Nou ik weet precies wat ik wil dus dat zit helemaal goed. Ik ga ervan uit dat jij ook precies weet wat je wilt? Als we dat nu eens op elkaar afstemmen dan gaan wij toch heerlijk samen geile dingen doen!
Dating met mooie dame
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik heb lang getwijfeld of ik dit moest doen, maar waarom ook niet. Niemand anders wil me helpen een lamp op te hangen. Ik schijn lekkere borsten te hebben dus ik dacht 1+1=...
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates