Gratis Aanmelden

Naaien met wulpse dame

Feia (33)

Lieve Ik ben zelf nogal rustig dus het zou leuk zijn om een man tegen te komen die toch wel spraakzaam en spontaan is zodat ik sneller loskom en lekker ook een beetje gek ga doen. Ik zoek wel een relatie, dus geen losse one night stands of wat dan ook. Hoor je graag!

Maak contact met haar
  1. Naam: Feia
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Purmerend
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met wulpse dame Feia van 33 uit Purmerend, Noord-Holland
zwangereIen (34)
★★★★★
Neukmaatje? Daar zit je dan met je geile poes te wachten op een man die je komt neuken! Ik schaam me nergens voor en ben dan ook altijd heel open geweest over sex. Sex is iets waar ieder mens wel naar verlangt toch dus eigenlijk zoek ik nou ook weer niet iets heel vreemds. Ik ben niet opzoek naar een chatmaatje of een mailmaatje of wat dan ook.
Sex met mooie dame
Szoraida (36)
★★★★★
Wij samen, en heel veel geiligheid : ) Ik wil een man voor de seks, en als dat goed is kunnen we altijd nog verder kijken. Ik zoek een sexy man die mij heerlijk kan verwennen, een man met alles in huis wat elke vrouw zoekt in een man, ik wil in alle gaatjes genomen worden, en zal mij heerlijk voor je aankleden.
Afspreken met wulpse dame
TessLPC (32)
★★★★★
Een vriend die extravert is en niet introvert. Als je een extraverte man ben moet je je kunnen aanpassen aan introverte als ik. De introverte persoon heeft een extraverte persoon nodig.
Sex met single dame
alex2811 (39)
★★★★★
muziek is de sleutel tot de ziel Hou jij ook zo van muziek en weet een goede tekst of melodie bij jou ook de juiste snaar te raken, hou jij van festivals en concerten?
Naaien met eenzame dame
Rebee (36)
★★★★★
Zo saai alleen, wil je een drankje met me doen? Iemand die serieus is, ik wil zoek geen seksrelatie. Het moet goed klikken want ik vind dat belangrijker dan het uiterlijk van een man. Kom gezellig met mij stappen!
Afspreken met sexy dame
Kattie2u (32)
★★★★★
Ik wil die man in mijn leven hebben! Ben je ook op zoek naar een of ander vermaak, laten we het samen op zoeken. Ik wil alles doen en hopelijk is er pure liefde in de lucht. Dat is altijd iets speciaals.
Afspreken met eenzame dame
Karlijn
★★★★★★★★★★
Het plafond van mijn badkamer zit vol bruine vlekken. Kun jij dat voor me overschilderen in wit? Dan wacht ik op jou in de badkuip... Gaan we samen lekker genieten van elkaar.
Plafond schilderen (Klus van 1 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates