Gratis Aanmelden

Neuken met lekkere bejaarde

-Knndy_ (57)

Een man die van alle markten thuis is. Jij bent een man die van alle markten thuis is en graag wat gezelschap wilt van een dame met smaak. Jij houdt van uitgebreide diners en van theater. Dan kunnen wij zeker wel een klik hebben met elkaar.

Maak contact met haar
  1. Naam: -Knndy_
  2. Leeftijd: 57 Jaar
  3. Woonplaats: Emmeloord
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Neuken met lekkere bejaarde -Knndy_ van 57 uit Emmeloord, Flevoland
Annyyhh (37)
★★★★☆
Een buddy, wat er ook gebeurt, ik wil het. Ik wil een buddy en een beste vriend vinden, alles in één. Dat idee zorgt ervoor dat ik me zo goed voel. Laten we uitzoeken of we het samen kunnen doen en dat zal perfect zijn. Ben je daar voor mij?
Daten met lekkere dame
April23th (39)
★★★★☆
een mooie man die lekker zichzelf is Ik ben gek op sporten, op auto's en het rijden daarin en ik ben gek op mannen!! ik merk dat de mannen steeds met afgezaagde openingszinnen komen! :P ik wil je gewoon graag leren kennen op hoe je bent en niet op hoe je jezelf voordoet!! je bent van jezelf al leuk genoeg !!
Afspreken met geile dame
Rachelknapste (38)
★★★★☆
Welke man heeft liever anale seks? Dan zoek je mij :-) Jij kan vast wel raden waar ik dol op ben? Dat wat stiekem elke vrouw misschien wel een keer wil proberen, maar ik geef er gewoon de voorkeur aan boven mijn kutje. Ja precies, ik wil jouw lekkere harde pik tussen mijn billen voelen glijden.
Daten met geile dame
kelssseey (39)
★★★★★
Ik ben graag bij een leuke man Ik ben graag bij een man en dat is alles wat ik nu wil. Geef me gewoon wat ik leuk vind en wat ik wil, en ik zal hetzelfde voor je doen. Zullen we er gewoon achter komen of we dat voor elkaar kunnen zijn?
Daten met hete dame
Niquita (34)
★★★★★
Help ik verander in een nerd, bevrijd me!! Eigenlijk ben ik wel gewoon saai en dat mag je me best zeggen om te proberen mij wat opener naar buiten te laten zijn. Ik heb daar alleen de juiste man bij nodig en die heb ik al die jaren maar niet kunnen vinden. Ik heb stille hoop die man hier te vinden, ben benieuwd hoe hij heet.
Sex met eenzame dame
cisla (31)
★★★★★
Geil en nog eens geil. Jij toch ook wel? Je moet geil zijn, er goed uit zien, jezelf goed verzorgen en precies weten hoe jij mij een flinke beurt kan geven zodat ik lekker vaak klaar kan komen en in de zevende hemel beland. Laat je snel weten hoe jij mij zou doen verwennen? Ik kan niet wachten!
Daten met hete dame
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates