Gratis Aanmelden

Dating met mooie bejaarde

Krooss (57)

Samen is leuker dan alleen toch? Een fijne man, die er van houd om samen dingen te ondernemen. Houd van wandelen, uitgaan en gezelligheid. Ik kan goed koken, en vind het gezellig om samen lekkere dingen te maken. Ben jij die man die ook wat gezelligheid zoekt?

Maak contact met haar
  1. Naam: Krooss
  2. Leeftijd: 57 Jaar
  3. Woonplaats: Zeewolde
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Rood
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met mooie bejaarde Krooss van 57 uit Zeewolde, Flevoland
PlezierInBed (34)
★★★★☆
Geil en zin in plezier in bed! Een geile man die er voor kan zorgen dat we veel plezier hebben in bed, die mij met de standaard dingen al helemaal geil en gek krijgt en die nieuwe dingen zou willen uitproberen die we beiden nog niet gedaan hebben om het nog geiler en stouter te maken!
Daten met lekkere dame
Lovehelentje (37)
★★★★★
Zo geil dat het elke dag wel kan. Een beetje plezier is wat jij hier zoekt en dan vooral in bed want jij bent een man wiens honger naar seks nooit stopt. Daarom ben je op zoek naar een meid die jou dagelijks kan geven waar jij behoefte aan hebt. Ik weet van mezelf dat mijn libido erg hoog is en als jij dan geweldig bent in bed, dan kunnen we zelfs meerdere keren per dag aan de slag gaan?
Dating met wulpse dame
xxBabyGirlxx (35)
★★★★★
Brusselse schone wil een leuke afspraak met een geweldige ve verras mij maar
Sex met eenzame dame
Pawlynn (38)
★★★★☆
Dame zoekt serieus contact Ik hoop in jou zo een man te vinden!
Afspraakje met sexy dame
-JuliaLove- (39)
★★★★☆
Op zoek naar de juiste voor mij. Ik hoop dat we nu dingen voor ons kunnen laten gebeuren. Ik weet zeker dat ik nog steeds veel dingen kan doen voor mijn partner. Je moet lief en zachtaardig voor me zijn. Kan je dat voor me doen?
Vrijen met sexy dame
alexadra (39)
★★★★★
Lieve man gezocht Zoek jij net als ik een fijne relatie, of een innige vriendschap? Ik zoek wel een man die verzorgt is, houd van sporten, houd van lekker eten, en een drankje lekker vind op zijn tijd. Een fijn samen zijn opbouwen, dat is wat ik zoek.
Dating met mooie dame
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates