Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

KKiirraa (27)

Ik ben op zoek naar een vriend die vrijblijvend mijn partner Ik ben op zoek naar een vriend die me gewoon zal vergezellen tijdens mijn evenementen of wanneer ik in een film ga of wat. Een vriend die eerlijk, discreet en uitgaand is. Geen verplichtingen.

Maak contact met haar
  1. Naam: KKiirraa
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Soest
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame KKiirraa van 27 uit Soest, Utrecht
Asternata (30)
★★★★☆
Je woont me helemaal uit, de vraag is alleen wanneer?? Je herkent gelijk een kutje in nood en die verlos je gelijk uit haar lijden. Je pik ramt zonder genade mijn kut en kont. Je gaat zo lang door dat je me bijna laat smeken om te stoppen. Eenmaal klaar met mn kut, stop je je lul diep in mn mond om je klaar te pijpen. Je bent een beest in bed.
Daten met mooie dame
Zornitza (36)
★★★★☆
Mooie brunette met heerlijk lichaam. Wil jij komen over mijn geile tietjes? of neuk je me liever in me krappe kutje? Noem het maar dan gaan we kijken of we het allemaal kunnen doen bij ons afspraakje.
Neuken met hete dame
pauzeingelast (34)
★★★★★
Rust! dat is wat ik wil.. Stress, stress en nog eens stress. Mijn relatie is pas geëindigd, net een nieuw huisje aangeboden gekregen, gezeik van me ouders en onzekerheid over het kunnen behouden van me baan. Ik wil even geen drama aan mijn hoofd maar ik wil alleen even lekker kunnen genieten en plezier hebben met iemand die ik niet ken. Daar kan ik lekker mezelf bij zijn.
Vrijen met mooie dame
Groteliefde (39)
★★★★★
Een man om mijn lustgevoelens te bevredigen. Een man die er geen bezwaar tegen heeft dat ik een relatie heb en er voor gaat als hij bij mij is. Je kan mij helpen mijn lustgevoelens te bevredigen en je wilt sex voor af en toe. Je bent niet op zoek naar een vaste relatie.
Dating met geile dame
triowens (39)
★★★★☆
Waar stopt het zoeken, hier? Help! Met mijn seksuele fantasien! Ik fantaseer al maanden lang over een trio. Ik heb er nooit echt behoefte aan gehad maar na vaker horen heeft het bij mij toch interesses gewekt. Dus ik ben benieuwd wie er open voor staat en wie ik ga ontmoeten.
Sex met rijpe dame
ShoptillIdrop (30)
★★★★☆
Leuke meid zoekt vast contact Kom jij mij jezelf maar even voorstellen.
Dating met lekkere dame
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates