Gratis Aanmelden

Afspreken met single moeder

DonnaSweet (22)

Wil jij een trio met mij en mijn vriendin? Ik wil een feestje geven om mijn nieuwe flatje in te wijden. Er komen al veel vriendinnen en we missen nog een geile vent. Het wordt een seksfeestje en ik wil op dat feestje een trio. Niet met 2 mannen maar jij met mij en mijn vriendin. Zo geil lijkt mij dit en mijn vriendin ook.

Maak contact met haar
  1. Naam: DonnaSweet
  2. Leeftijd: 22 Jaar
  3. Woonplaats: Ameide
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspreken met single moeder DonnaSweet van 22 uit Ameide, Zuid-Holland
IsabelXL (32)
★★★★★
Blonde stoot wil sex met man die passie kent In voor een heftige nacht of misschien meerdere. Genieten van elkaars lichaam, inclusief voorspel aub. Dat is voor mij heel belangrijk. Een man die weet hoe hij kan verwennen is wat ik nodig heb! Enthousiasme voorop.
Dating met wulpse dame
Alodia (37)
★★★★☆
Ik heb een goede voorstel! Ik wil discreet met iemand kunnen afspreken, zonder dat ik mij gebonden voel aan 1 persoon wil ik genieten van de minder serieuze dingen in het leven. Tenzij jij seks iets serieus vindt.... ;-)
Neuken met geile dame
Overwonnen (37)
★★★★★
graag een geile man. Je vind het niet erg dat ik in een relatie zit, misschien wel net zo gemakkelijk voor je. Gewoon lekker vrijblijvend neuken, wie wil dat nou niet? Ik verlang dus helemaal niks van je, ik wil alleen je lichaam hebben.
Naaien met single dame
Afstandsrelaty (34)
★★★★☆
Zijn er hier ook stoute mannen aanwezig? Ik heb een super leuke vriend, alleen woont hij ver weg.. Erg jammer want ik ben wel echt gek op hem. 1 voordeel heeft het wel, ik kan doen en laten wat ik wil :-) En aangezien ik geen zin heb om elke keer weer weken zonder seks te zitten heb ik me hier aangemeld.
Naaien met single dame
echteswingers (36)
★★★★☆
Zin in seks met een blonde stoot? Ik woon samen, maar dat betekend niet dat ik geen andere man wil voor de seks. Lekker stiekem te keer gaan, neuk je mij in al mijn gaatjes? Buiten, binnen maakt mij allemaal niet uit als we beide maar aan onze trekken komen. Als het bevalt wil ik wel veel vaker. Bind je mij ook speels vast?
Daten met sexy dame
RealGirl (33)
★★★★☆
Een leuke date! En jou hoop ik dan ook hier te vinden. Een leuke, lieve maar vooral vrijgezelle man. Die lekker fris in het leven staat, houd van een grapje, samen lol maken, en dingen ondernemen.
Naaien met sexy dame
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates