Gratis Aanmelden

Neuken met wulpse dame

novembertje76 (41)

Hallo!! welkom op mijn profiel. voor lekkere geile afspraken. niveau en discretie gewenst

Maak contact met haar
  1. Naam: novembertje76
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Neuken met wulpse dame novembertje76 van 41 uit Meppel, Drenthe
latsgirl (35)
★★★★☆
Wie wil mij leren kennen? Op de een of andere manier kom ik gewoon geen leuke man tegen. Waar aan het ligt weet ik niet. Ik val niet op een bepaald type en ik zit niet vol gekke eisen. Het leven bevalt mij verder goed als single maar met twee is het toch een stuk leuker.Ik geniet van een etentje, een hapje en een drankje, reizen is ook mijn ding. Ik wandel graag en ik ga ook graag een avondje uit. Ik ben een veelzijdig type en ik hoop hier een man te vinden die dat ook is!
Naaien met single dame
Keshia (39)
★★★★★
Ga jij voor mij? dan zal ik je goed verwennen! hou je van een charmante vrouw die ook nog wel de touwtjes in handen durft te nemen, dan moet je voor mij gaan. Ik denk dat als ik weet waar jij van geniet ik jou heel goed kan verwennen! Wanne try?
Daten met single dame
Kusrenske (30)
★★★★☆
Sexmachine gezocht! Jij wil wel met mij onder de lakens kruipen, uren spelen en friemelen. Want dat is wat ik wil van jou! Ik zal je ook heerlijk terug verwennen. Kiezen we jouw bed of de mijne?
Afspreken met sexy dame
MeidjeLief (31)
★★★★★
Ik wil discreet met iemand afspreken Ik wil discreet met jou kunnen afspreken, misschien voor eenmalig. Maar dat zou jou er niet van moeten weerhouden om met mij af te kunnen spreken, nietwaar? ;)
Sex met lieve dame
Loveheleen (30)
★★★★☆
Wie wil mij helpen ervaring op te doen op seksueel gebied? P Als baby ben ik door mijn ouders geadopteerd uit Zuid Amerika. Ik heb hier als kind best wel last van gehad, gepest door leeftijdsgenoten en psychische problemen omdat ik het gevoel had dat mijn biologische moeder mij weggegooid had. Ik had daardoor ook altijd weinig zelfvertrouwen, geen vriendinnetjes en al helemaal geen vriendjes toen ik ouder werd. Mijn ervaring op seks gebied is nog altijd minimaal, maar ik hoop daar via hier verandering in te brengen. Inmiddels ben ik minder onzeker over mezelf en trots op waar ik ben, maar de eerste stap op seks gebied is toch wel lastig. Vooral omdat ik al zo achter loop op leeftijdsgenoten. Ik ben bang klunzig over te komen. Wil jij mij hierbij helpen?
Afspreken met lekkere dame
Rintintin (35)
★★★★☆
Vrouw zoekt scharrel. Heb je er altijd al eens over gefantaseerd om iemand tussen zijn tieten te neuken! Maar heeft je vriendin te kleine tieten ervoor, of heb je geen vriendin of vrouw. En wil je nog andere geile dingen met mij doen. Waar je nooit van gedroomd heb. Stuur me een berichtje en je krijgt direct wat terug. x Tineke.
Neuken met lekkere dame
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates