Gratis Aanmelden

Naaien met lekkere dame

V-Eer (43)

Ben jij die man die ik zoek? Ben jij die man die ik zoek? Lief, leuk maar vooral attent. Hou je ook van lekker uitgaan, reizen en lekker eten? Ik moet zeggen dat ik het wel fijn zou vinden als je een niet roker bent.

Maak contact met haar
  1. Naam: V-Eer
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Alkmaar
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met lekkere dame V-Eer van 43 uit Alkmaar, Noord-Holland
Lovececile (39)
★★★★★
Nodig jij mij uit? Ik was laatst uitgenodigd voor een feestje bij goede vrienden en kwam daar een leuke vrijgezelle man tegen, dacht ik. Het was overduidelijk dat we elkaar aantrekkelijk vonden. Mooie sprekende ogen echt het type man waar ik verliefd op kan worden. We hebben ons enge tijd teruggetrokken en heerlijk van elkaar genoten. Hoor ik de volgende dag dat hij getrouwd is. Wat een teleurstelling, dat nooit meer! Ik hoop dat dit mij geen tweede keer gebeurd, dat is echt niet leuk. Ben jij een man die direct aangeeft dat je al een relatie hebt? Kortom eerlijk en oprecht? Ik wil heerlijk gaan genieten met een man die mij past en lekker in het leven staat. Kun je makkelijk tijd vrijmaken om regelmatig iets te ondernemen en elkaar beter te leren kennen?
Daten met mooie dame
Ikbencorina (38)
★★★★★
Ik ga mijn poesje lekker strelen en verwennen. Dit sletje kleedt zich voor je uit en jij begint mijn poesje al lekker te likken. Jouw tong glijdt lekker en heel diep in mijn zeiknatte kutje. Daarna laat ik mijn handen tussen mijn benen glijden en begin ik mijn poesje te strelen en heerlijk te verwennen terwijl jij met zeer hete oogjes en harde paal naar me zit te kijken. Jij komt ook nog wel aan jouw trekken.
Afspraakje met wulpse dame
Trandoll (36)
★★★★★
Kom mij lekker aftrekken dan! Ik ben Kasima en wil graag met een man een lekkere sex date hebben. Helaas gaat reizen een beetje een probleem worden dus kom je nar mij toe? Heb al best wat ervaring dus onervaren mannen vind ik wel spannend. Wel graag netjes en schoon zijn! Pak jij mij stevig??
Afspraakje met sexy dame
PotjePool (31)
★★★★★
Zin in een dat? Ik ben een leuke, spontane meid die houdt van nieuwe contacten. En dan liefst een blijvertje zodat we samen wat vaker af kunnen spreken. Ben jij ook leuk en lief en heb je zin in een date?
Afspreken met wulpse dame
BloteBibi (32)
★★★★☆
Zullen we? Tot de zon weer op komt? Ik wil een man, geil fijn lekker lichaam, en sexy. Een lekker samen zijn, elkaar geil maken, elkaar gek maken en vrijen tot de zon weer op komt, lijkt jou dat niet heerlijk?
Dating met wulpse dame
Daantje-elle (36)
★★★★☆
Hoe wil je mij nemen? Hi, ik ben een goed uitziende vrouw (vind ik zelf) en vind het fijn om het op zijn hondjes genomen te worden. Ook zou ik graag een anale beurt willen hebben, eigenlijk vind ik een hoop erg fijn. Dus wie interesse heeft,hoort van zelf wel wat.
Afspreken met eenzame dame
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates