Gratis Aanmelden

Naaien met eenzame dame

Pipertje (34)

Een man die op zoek is naar een sex relatie. Een man die van een opvallend geklede vrouw houdt en er enigszins opgewonden van raakt. We hebben een sex relatie en je kunt er begrip voor opbrengen dat ik getrouwd ben. Ik kan niet altijd afspreken maar als we samen zijn dan hebben wij hemel op aarde. Je voelt mijn behoeften heel goed aan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Pipertje
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Bussum
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Motor
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met eenzame dame Pipertje van 34 uit Bussum, Noord-Holland
Lexyyy (32)
★★★★☆
Leuke en liefhebbende man gezocht om voor altijd bij te zijn Een aardige en coole man! Slim en ook grappig, ik hoop dat jij degene bent die deze vrouw blij kan maken! Ik blijf wachten en hoop dat we snel bij elkaar kunnen zijn.
Naaien met lieve dame
Madeliefje81 (36)
★★★★★
Vrouw zoekt medereiziger voor verre reizen. Ben jij een single man die het ook heerlijk vind om te reizen. Om naar de Big 5 te gaan! Of naar Australië, New Zeeland, Dubai of Amerika. Maar vind je deze reizen alleen niet zo heel erg leuk om te maken, en je het dan liever met een medereiziger wilt gaan doen! Neem dan zeker contact met mij op. Want ik ben op zoek naar hetzelfde. Hoor ik wat van je?
Afspraakje met hete dame
Hetedeerne (30)
★★★★☆
Geile meid op zoek naar spannend avontuur met hete man Net zo verslaafd aan seks als ik. Op elk moment van de dag wel zin hebben.
Neuken met single dame
Martinegluur (39)
★★★★★
Voyeur gezocht die kijkt en wil bekeken worden. Dat ik voyeuristisch ben ingesteld, wil ik gerust toegeven. Het maakt mij geil als ik een stel zie neuken. Bij mij in de buurt is een parkje met bos, daar komen vaak stelletjes om van bil te gaan. Daar kan ik dus mijn ogen de kost geven. Enige nadeel is dan dat ik mezelf dan moet bevredigen dus daarom zoek ik een metgezel, een man die er net zo geil van wordt als ik om eerst toe te kijken en daarna zelf het onderwerp van bezichtiging te zijn.
Naaien met wulpse dame
wizzymissy (30)
★★★★★
Wie helpt mij hiermee? ik wordt he-le-maal gek van mijn ex-vriend. Elke keer krijgt hij weer voor elkaar dat we weer seks hebben. Het is ook niet dat de seks niet ok is maar ik vind het gewoon een lul. Maar ik ken mezelf. Als ik een tijdje geen seks heb gehad en ik hem weer tegenkom dan ga ik weer. Dus nou weet je waarom ik hier ben. Eigenlijk kom ik hier om hulp vragen hihihihi :-)
Sex met geile dame
Kusjesandra (33)
★★★★★
Likjes aan mijn kutje! Ik hoop dat jij van een naakt poesje geniet als je dat zalig gaat likken? Ik heb er echt wel behoefte aan want het is nu alweer een tijdje geleden. Ik geef jou natuurlijk wel iets lekkers in de plaats.
Afspreken met sexy dame
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Anne-Meike
★★★★★★★★★☆
Ik ben onlangs verhuisd naar een huis met een tuin die een grote bende is. Ik zoek dus hulp en ik heb geen geld meer over door die hele verhuizing, dus ik ben bereid om in natura te betalen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates