Gratis Aanmelden

Dating met hete dame

Geilejazzy (43)

Ben jij geil? Ik ga niet moeilijk doen, ik zoek een geile man die van lekker lang neuken houd, daarbij spannende plekken wilt opzoeken en mij gewoon vaak klaar kan laten komen. Dat is toch niet te veel gevraagd?

Maak contact met haar
  1. Naam: Geilejazzy
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Bunsbeek
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met hete dame Geilejazzy van 43 uit Bunsbeek, Vlaams-Brabant
Loveliza (38)
★★★★★
Een man die voor de natuurlijke look is. Je houdt van een natuurlijk lichaam, dus met haar bij het poesje. Ik scheer mijn oksels en benen, maar als je echt wilt, kan ik dat ook stoppen. Wind Ik je op? Laten we dan samenkomen en plezier hebben.
Afspraakje met rijpe dame
Meo (34)
★★★★☆
Laat me maar snel weten welk standje jij graag wilt. En wat is jouw favoriete standje, want uiteraard slaan we die ook niet over. Als we dan ons beider favo standje hebben gedaan en we zijn ervan bijgekomen gaan we gewoon kijken wat we nog meer willen doen toch ;-)
Daten met mooie dame
Indy84 (34)
★★★★☆
Hoe wil jij eruit zien? Glitters, maskers, make up, pakjes.. ja een soort cosplay maak ik er van. Dat is nou eenmaal mijn fetish. Een andere rol aan nemen is dan ook zo gebeurd. Mannen hier die ook graag een andere rol aannemen?
Vrijen met hete dame
Supercute (35)
★★★★☆
Lekkere seks, op verschillende plekjes Dag heerlijke man. Ik ben opzoek naar jou, die man die meer in zijn mars heeft dan een standje. Ik vind het fijn om seks te hebben op verschillende plekken, ook buiten maar daar is het nu iets te fris voor hé. Ik hoop hier die man te vinden die samen met mij opzoek wilt naar veel spannende avonturen.
Vrijen met mooie dame
2sexyLady (35)
★★★★☆
Lekkere seks! Een man die mij echt goed kan verwennen. Die weet waar vrouwen van houden, die weet hoe ze het moeten aanpakken. Dan zal ik jou ook laten zien wat ik allemaal in huis heb om het jou zo spannend mogelijk te maken.
Vrijen met single dame
Alsikjezie (31)
★★★★★
Lieve vrouw zoekt geschikte man. Ik zoek een lieve kerel die voor me zorgt, die er voor me is, die… ja die mijn rots in de branding is.
Daten met mooie dame
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Grof vuil wegbrengen (Klus van 1 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates