Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

juweelzo (31)

Vrouw zoekt nieuwe vriendschappen. Ben jij op zoek naar een leuke dame, voor een leuke vriendschap? Het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent, of wat je leeftijd is, of dat je gebonden bent of single. Ben alleen op zoek naar een vriendschap. Zou je het leuk vinden mij beter te leren kennen, mail me dan.

Maak contact met haar
  1. Naam: juweelzo
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Hazerswoude-Rijndijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame juweelzo van 31 uit Hazerswoude-Rijndijk, Zuid-Holland
E5ther10 (33)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een vriend zonder verplichtingen Ik ontmoet hier graag iemand die discreet, eerlijk is en van lol houdt. Een no-nonsense vriend, waarin hij mijn metgezel zal zijn in de meeste van mijn activiteiten buitenshuis. Ook zou hij medelevend en met gevoel voor humor moeten zijn.
Dating met lekkere dame
TantraManda (34)
★★★★★
Ik vind hier vast wat leuks.. Het lukt mij vast om iets te vinden wat ik leuk vind, heb al veel lekkere kerels de revue zien passeren! Schuw niet om mij iets leuks te sturen! alles kan, alles mag is mijn motto.
Dating met lieve dame
Pretparker (30)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een leuke contactpersoon. Ik zoek iemand die net zoals ik wel van uitstapjes houdt, iemand die niet liever thuis zit maar er echt op uit gaat. Voor mij is gezelligheid erg belangrijk om een leuke klik met elkaar op te bouwen.
Daten met mooie dame
Mooiesandy79 (39)
★★★★☆
Stel jij mijn genot op nr 1? Jij bent een man die precies weet wat een vrouw nodig heeft, mijn genot staat op nummer 1, dat zeg ik omdat ik nu regelmatig wordt overgeslagen, als hij klaar is dan ben ik blijkbaar ook klaar?! Dat wil ik dus niet, maar samen genieten, elkaars wensen respecteren en lekker ondeugend tekeer gaan. Ik kan makkelijk weg tijdens de avonden!
Sex met geile dame
Emmagirl (37)
★★★★☆
Verstand op nul en neuken maar. Zo een kans neem je toch met beide handen? Ik ben een getrouwde dame die nood heeft aan een man die mij even laat vergeten dat mijn leven er zo eentonig uitziet. Jij bent een veel betere minnaar dan mijn man en jij weet tenminste wel hoe je een vrouw zover krijgt dat ze het gaat uitschreeuwen van genot! Lekker stevig neuken zonder nadenken, kan ik op jou rekenen?
Vrijen met rijpe dame
Breakerrss (31)
★★★★★
Vul jij mijn tijd en iets anders? Veel vrije tijd, geen man om dat mee te besteden.. Wie o wie??
Sex met hete dame
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates