Gratis Aanmelden

Vrijen met mooie dame

Josepha88 (30)

Een man die mijn dag kan verlichten Je hebt niet de intentie om bij mij in te trekken, maar het voelt wel goed als je iets goeds voor iemand doet. Het maakt altijd een heleboel goed, althans dat vind ik in ieder geval.

Maak contact met haar
  1. Naam: Josepha88
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Woerden
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrijen met mooie dame Josepha88 van 30 uit Woerden, Utrecht
FelicityPretty (38)
★★★★★
Een man die hard en soms zacht is. Hij heeft een evenwichtige familie en vrienden komen altijd eerst. Zijn tijd en is op veel gebieden goed afgerond. Hij is een moderne man. Ik heb een man nodig die me gelukkig kan maken.
Dating met wulpse dame
Indy777 (33)
★★★★☆
Met spoed wil ik neuken omdat ik een weddenschap wil winnen Hoi ik ben hier om een man te scoren voor een weddenschap. Ik heb een weddenschap met mijn vriendin wie het eerst een date scoort. Een geile date en wie die wint krijgt een etentje. Wie wil met spoed mij neuken en als ik win mag je mee met mij uit eten.
Afspreken met lieve dame
Pezesina (38)
★★★★☆
Gaan we snel een heerlijke geile nacht beleven? Deze levendige dame, is opzoek naar een nachtelijk avontuur, het liefste voor meerdere malen. Ben jij een man, die graag een wilde nacht wilt beleven, dan zoek ik jou!! Heb je overal schijt aan, en doe je lekker waar jezelf zin in hebt, dan meld je maar snel. Ik verwacht hoop ik snel een leuke reactie van je...
Dating met single dame
Erieenn (32)
★★★★★
Grappige en lieve man gezocht voor een dame die toe is aan l Als ik aan een date denk, zie ik dat er een man voor me staat die me rode wangen geeft omdat hij me het gevoel geeft dat ik het ben voor hem. Als ik wist waar ik je kon ontmoeten, had ik je al gevonden :)
Daten met rijpe dame
leukeloes (35)
★★★★★
Vrouw houdt van pik in mond en kont Hitsige vrouw die altijd op zoek is naar sex. Dat geeft wel aan dat het op dit moment kommer en kwel is op dat gebied. Ik zoek een sexpartner om op te rijden. Zo vaak ik maar wil :D Ik hou van een dikke piemel in mijn mond en ook in mijn kont :)
Dating met sexy dame
Peettje (36)
★★★★★
Ik wil wat leuks opbouwen. Wat ik belangrijk vind is dat je ook lekker in je vel steekt. De laatste jaren, net na de scheiding, waren voor mijn kids en mij moeilijk genoeg dus ik heb gewoonweg geen behoefte aan een hoop drama zeg maar.
Daten met mooie dame
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Karlijn
★★★★★★★★★★
Het plafond van mijn badkamer zit vol bruine vlekken. Kun jij dat voor me overschilderen in wit? Dan wacht ik op jou in de badkuip... Gaan we samen lekker genieten van elkaar.
Plafond schilderen (Klus van 1 uur)
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates