Gratis Aanmelden

Dating met single dame

Pattiis (38)

Gaan we samen eens dineren? Als directrice van een groot bedrijf ben ik op zoek naar een leuke vent die met mij meer dan een leuke vriendschap wil opbouwen. Het moet wel wat discreet maar als we voor elkaar gekozen hebben dan kan het wel erg fijn uitpakken. Mag ik je uitnodigen voor een heerlijk diner met mij?

Maak contact met haar
  1. Naam: Pattiis
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Hoogwoud
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met single dame Pattiis van 38 uit Hoogwoud, Noord-Holland
Centine (37)
★★★★☆
Sensuele zelfverzekerde knappe blondine zoekt zelfverzekerde Ik denk dat je nu al wel een beetje weet naar wat voor man ik nu op zoek ben. Jij bent een optimistische man met een passie voor variërende seks. Misschien ben je een beetje een stoere kerel maar wel met een galant voorkomen. Denk je mij passioneel te kunnen verwennen en deze sensuele knappe vrouw te kunnen bieden wat ze wilt? Kan ik dan eindelijk weer eens gaan genieten? Als jij ook zo zelfverzekerd bent, dan zou ik zeker niet al te lang wachten met reageren!
Neuken met lieve dame
Alleta (36)
★★★★★
Ik heb wel een kamertje vrij. Heb al een hoop gekke dingen gezien met mijn werk, de hotels zijn natuurlijk nooit saai. Een stiekeme fantasie is dat ik met jou een kamertje pak en ons even goed daar in gaan uitleven. Maak jij mijn fantasie werkelijkheid?
Afspraakje met hete dame
Blossom_1 (36)
★★★★☆
Wil jij mijn beste vriend zijn? We kunnen meer doen dan alle Ik ben geïnteresseerd in casual dating, maar ik ga niet helemaal voor iemand. Mijn onafhankelijkheid is op dit moment erg belangrijk voor mij. Ik wil eerst wat volwassen en ondeugend plezier hebben.
Afspreken met hete dame
KarateLady (35)
★★★★★
Daten? Ik ben niet meer de jongste maar ben wel geil hoor. Nu ben ik al wat jaren gescheiden en tref ook geen leuke mannen om sex mee te hebben. Nou dan maar eens via hier niet?
Vrijen met eenzame dame
Droomman (32)
★★★★★
Droom man voor mij. Een leuke man die mij rustig kan benaderen, die er geen probleem van maakt dat ik een slow starter ben. Je hebt een brede interesse en geniet ook van een avondje op de bank met een goede film op tv.
Neuken met lekkere dame
Yemma (34)
★★★★★
Ik ben opzoek naar mijn soul mate! Waar loopt hij rond?! Yoe Kan ik jou verwennen met een heerlijke rijst tafel? Dat kook ik graag, ik sloof mij graag uit in de keuken om jou te verwennen. Daarna een heerlijk toetje eten samen en op de bank voor een film of serie. Kletsen, uit gaan, steden bezoeken dat wil ik allemaal graag met jou doen en nog veel meer. Samen echt iets opbouwen, iets bijzonders wat ons beide een beter mens maakt.
Afspreken met hete dame
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates