Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

AnkeThuis (40)

Bij mij thuis! Heb een man die vaak op zakenreis is waardoor ik vaak de mogelijkheid heb om geile afspraakjes te maken. Over 2 weken staat er weer een tripje op de kalender zag ik dus ik kan mijn geile voorbereidingen gaan treffen.

Maak contact met haar
  1. Naam: AnkeThuis
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Emmeloord
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met eenzame dame AnkeThuis van 40 uit Emmeloord, Flevoland
SubAnne (31)
★★★★★
Ik zoek een baasje... Dominante kerel, echte stoere vent die niet bang is zijn slaaf op haar plaats te zetten, om haar duidelijk te maken wie de baas is en wie luisteren moet, over meester me en ik geef me helemaal aan jou!
Afspraakje met single dame
Wilmeerseks (39)
★★★★☆
Ik kom veel te veel seks te kort, ben echt toch aan meer! Waar zijn toch de mannen die hier ook voor de seks zijn. Niets geen gedoe met een gecompliceerde relaties of wat nog meer, alleen maar seks wanneer wij daar beide zin in hebben. Het naadje van de kous hoef jij niet van mij te weten, jij vindt het fijn om te likken, masseren en veel standjes te doen. Een normale man die net zoals mij zin heeft in seks!
Afspraakje met single dame
ChocoFreak (35)
★★★★★
Ik hou van seks en pijp graag! Mag ik? Zin in een heet mannenlichaam en zin om een hete pik te pijpen, ik hou ervan en ben gek op oraal. Zonder orale seks kom je bij mij niet weg en kan bijna wel zeggen dat het mijn specialiteit is. Zullen wij er eens flink op los gaan en met elkaar gaan genieten?
Vrijen met sexy dame
Duifje1979 (38)
★★★★☆
Een lieve man die ook graag buiten is. Nu ik een tijdje single ben bekruipt mij steeds vaker het gevoel dat ik iets mis in mijn leven, ik hou er niet van om alleen te zijn en zou een fijne relatie met een lieve man wel zien zitten. Als ik vrij ben vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan de natuur in lange wandelingen te maken met mijn hond. Ik zou het geweldig vinden hier een man te vinden die datzelfde graag doet of het nu goed weer is of slecht weer.
Neuken met single dame
Marionlove (32)
★★★★★
Ebony wil af en toe pik kunnen berijden Marion is vaak fout. Als ik aan het werk ben dwalen mijn gedachten vaak af. Dan heb ik behoefte aan een pik die mijn kutje zo lekker doorboort dat ik er weer de hele dag tegenaan kan. Ik heb het af en toe nodig als ik je pik een minuutje of 10 kan berijden. Dat fleurt mij op!!
Naaien met eenzame dame
My_name_Valda (34)
★★★★★
Een man die me in bed test. Je moet open staan om iets nieuws met me te proberen, ik hou van een leuke man die bij me kan zijn. Ik hoop dat we snel iets goeds samen kunnen hebben! Zou je me altijd willen plezieren? Laat me je voldoening geven.
Daten met geile dame
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates