Gratis Aanmelden

Afspreken met rijpe moeder

KleineZiva (25)

Ik zoek seks! Wil jij die man zijn die dit allemaal wel aandurft. Lekkere seks hebben samen, en ook wat nieuwe dingen uitproberen? Want standaard seks is toch gewoon saai. Misschien heb jij ook nog lekkere ideeen die we samen kunnen proberen?

Maak contact met haar
  1. Naam: KleineZiva
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Woonplaats: Goes
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspreken met rijpe moeder KleineZiva van 25 uit Goes, Zeeland
HesterH (35)
★★★★☆
Sportieve man voor een rustige dame. Sportieve man die op zoek is naar een serieus contact met rustige dame. Afstand voor mij geen probleem en ik hopen dat jij er ook zo over mag denken
Sex met rijpe dame
Dian4-qu3en (30)
★★★★★
Ik zoek een man die mij wil verwarmen... ;) Leeftijd en uiterlijk is voor mij geen pré. Als het maar leuk is. Misschien pas jij wel in mijn plaatje? Lijkt het je leuk om me te leren kennen? Stuur dan wat leuks.
Naaien met geile dame
Estessie (30)
★★★★☆
Op zoek naar man die graag zijn handen vol heeft. Wil je je handen vol hebben aan mij? En houd je ervan als een vrouw een beetje stevig is en grote borsten heeft? Vind je het erg als ik nog niet zo veel ervaring heb? Ben ook nog niet zo oud!! Alleen de ervaring, wil jij dat mij leren? Als je positief bent over mijn bericht, dan hoor ik het graag van je.
Daten met mooie dame
Raabia81 (36)
★★★★☆
Webredacteur is op zoek naar een man met interesse voor life Ik werk voor diverse sites in opdracht als webredactrice en dat bevalt me wel zo goed! Ik begeef mij voornamelijk in de lifestyle scene en ik hoop een man te treffen die dat ook leuk en interessant vind.
Afspreken met mooie dame
IngridS (35)
★★★★☆
Een lieve gezellige man Je houdt van gezelligheid en vind het leuk om op stap te gaan. Ook kan je gewoon heel erg genieten van samen thuis op de bank hangen voor de tv. Maar het hoeft gewoon niet altijd elke dag hetzelfde te zijn!
Neuken met eenzame dame
Noukkie (37)
★★★★☆
Ik wil dat jij mij geil verwent. Kom je? Jij wil mij toch wel verwennen, als ik er aan denk dat wij geil met elkaar bezig zijn, een stout en lang voorspel hebben, jij die mijn kut likt en ik die jou heerlijk afzuig dan krijg ik al geile kriebels. Wat vind jij nog meer lekker?
Sex met mooie dame
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates