Gratis Aanmelden

Neuken met lekkere dame

Wakie-Wake (42)

Worden wij samen wakker ? Zo en zo ben ik er niet vies van, maar anders zou ik hier ook niets te zoeken hebben toch? Maar weet je wat ik echt mis, heftige ochtend seks, ik heb dan altijd het gevoel dat mijn hersens nog niet werken waardoor ik me helemaal kan laten gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Wakie-Wake
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Velsen-Noord
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met lekkere dame Wakie-Wake van 42 uit Velsen-Noord, Noord-Holland
denkertje123 (38)
★★★★★
Een leuke vent als gezelschap, perfect! Sinds kort ben ik weer single en eigenlijk vind ik dat helemaal niets aan. Ik voel me vaak alleen en zou dolgraag een leuke vent als gezelschap willen. Dat is te gek voor woorden. Zou jij me willen leren kennen?
Dating met mooie dame
Keshia (39)
★★★★★
Ga jij voor mij? dan zal ik je goed verwennen! hou je van een charmante vrouw die ook nog wel de touwtjes in handen durft te nemen, dan moet je voor mij gaan. Ik denk dat als ik weet waar jij van geniet ik jou heel goed kan verwennen! Wanne try?
Daten met single dame
Krolletje (36)
★★★★☆
Lekker neuken, wat wil je nog meer! Neuk me en neuk me hard en lang...ik kan er geen genoeg van krijgen, dat gevoel wanneer ik klaarkom en je extra hard over mijn klitje blijft wrijven en ik je ballen masseer. Je pik wordt snel weer stijf en we gaan voor de volgende ronde, voorspel is lekker maar goed geneukt worden nog meer!
Naaien met wulpse dame
Benema (32)
★★★★★
Ga jij mij weer vrouw laten voelen? Ik heb een seksloos huwelijk. Eerst hield ik het nog wel een tijdje vol, maar ben er nu echt klaar mee. Ik wil ook weer eens goed geneukt worden, en voelen dat ik toch echt een vrouw ben.
Afspraakje met sexy dame
Lovelyyyyy (39)
★★★★★
Lekker word het zeker dat beloof ik Ik heb een aantal plekjes waar jij naar op onderzoek mag gaan naar piercings! Een paar heb ik op foto maar het is voor jou dan nog niet gedaan! Waar ik het meest genot van heb zit.... JA vind hem maar haha! Seks op de eerste date is een grote YES! Ik heb gewoon zin om goed genomen te worden en mijn piercings gaan voor jou ook een groot genot zijn dat beloof ik jou.
Afspraakje met rijpe dame
HappyPetra (35)
★★★★★
Een man om mijn natte poes af te likken Iemand om mijn natte poes af te likken. Je gaat ervoor en vult mij op met je slurf. De sex die ik met je heb is gevarieerd en stevig. Het is fin om met elkaar bezig te zijn e we willen dezelfde dingen.Mijn lekker tepels laat je niet onberoerd evenals mijn kontgaatje.
Naaien met lekkere dame
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates