Gratis Aanmelden

Vrijen met single dame

LadyN (35)

Ben jij die man waar ik dingen mee ga ondernemen en misschie Ik houd van muziek, lezen, uit eten en op zijn tijd op vakantie gaan. Daarnaast onderneem ik ook veel dingen met vriendinnen maar ook alleen. Graag zou ik bovengenoemde met jou willen delen, alhoewel ik het ook belangrijk vind om onze eigen dingen te kunnen blijven doen. Ben jij die man die na het lezen van mijn oproep denkt; Hmm, deze vrouw spreekt mij wel aan... Dan weet je vast wel wat je moet doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: LadyN
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Holtum
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met single dame LadyN van 35 uit Holtum, Limburg
poisonivy (30)
★★★★☆
Pijpbeurt van een uur? Kijk je uit dat ik je niet vergiftig met mijn geilste ideeën. Heb je zin in een neukpartij. Iets te veel nattigheid. Een pijpbeurt van bijna een uur. En draai je je handen niet om voor een lekker geil sletje wat jou ballen tegen der aan wil voelen kletsen. Dan ben je nog maar een paar centimeter bij mij vandaag. Hoor ik van je zo snel mogelijk?
Afspreken met eenzame dame
sillebi (32)
★★★★☆
Wat is normaal als je je aangetrokken voelt tot elkaar? Normaal is voor jou iets heel anders wat bijna iedereen vind, voor jou is normaal wat andere juist gek of niet kunnen vinden! Jij kijkt niet alleen naar de buitenkant maar vind van binnen ook heel belangrijk en aantrekkelijk!
Dating met lekkere dame
Lovejuliette (33)
★★★★★
Welk standje vind je geil? In mijn vrije tijd speel ik gitaar. Niet in een bandje hoor, nee gewoon lekker in de slaapkamer. Je kan dus wel zeggen dat ik zeer lenige vingers heb. Tel daarbij op dat ik ook heel erg flexibel ben van lichaam...Komen er dan niet de meest geile en wilde standjes in je naar boven? Jouw genot staat voorop.
Afspraakje met lekkere dame
fuzziez (34)
★★★★☆
Mijn kutje daar loopt het geil nu gewoon uit. Kom nou snel want mijn kutje heeft er gewoon teveel zin in. Ik wil graag gebruikt worden met je geile pik. Ik kan ontvangen en je leeftijd doet er niet toe. Ik wil gewoon zo snel mogelijk sex hebben.
Sex met mooie dame
lollatje (39)
★★★★★
Niet zo als elke andere vrouw Hou jij van een behaard kutje? Ik heb die voor jou in de aanbieding! Een chocolade buitenkantje een zacht behaard kutje en sapjes zo zoet! Genieten dus haha. Kan ik mijzelf nog beter aanprijzen? Volgens mij niet dus doe jij nu maar eens jouw best!
Naaien met lieve dame
4myself (38)
★★★★★
Blinddate in bad of is dat te nat? Wel eens een blind-bad-date geahd? Geen gedoe met "Lust je koffie?", "Koekje erbij?" maar jij zorgt voor de badolie en ik zorg voor een heerlijke cup E die je mag inzepen. Klinkt dat interessant?
Neuken met lieve dame
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates