Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve dame

Rosanne85 (32)

Alle kanten kan je met mij op. naast sexy en stijlvol ben ik ook wel van de wat hardere kant hoor. Heb al wat gedaan met bondage en andere vormen van SM. Ik laat het gewoon allemaal aan jou over, voor mij dus een aangename verassing!

Maak contact met haar
  1. Naam: Rosanne85
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Achet
  4. Provincie: Namen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met lieve dame Rosanne85 van 32 uit Achet, Namen
HotIndo (32)
★★★★☆
Heerlijke sex met mij hebben? Wil je mij komen neuken of wil jij zelf eerst verwend worden. Ik ben daar niet moeilijk in. Ik zal met liefde aan je lul zuigen om je tot een hoogte punt te brengen en dan nog strelen en zoenen. Dan mag je daarna mij komen neuken. Als je liever anaal wilt kan dat ook met mij.
Sex met mooie dame
Jozette (36)
★★★★★
Jozette zoekt een dito man die er goed uitziet. Ik zoek een dito man die er goed uitziet en lekker eigenwijs is. Ongeveer rond dezelfde leeftijd, en ik hoop dat je veel leuke activiteiten houd.
Afspraakje met wulpse dame
Lindalicious (31)
★★★★★
Wie bewijst het tegendeel? Het is niet altijd even makkelijk geweest in mijn jeugd, een zwaar christelijk gezin is wat wij waren. Mijn 2 broers hebben zich ook altijd verzet tegen het geloof. Al dat gedoe altijd, ik bepaal altijd zelf nog wel wat ik doe toch? Nu dus hier beland om de spanning weer wat extra op te voeren.. nooit in dit internet daten gelooft dus zien wat er uitkomt!
Afspreken met rijpe dame
SappigeStella (39)
★★★★☆
Ben jij ook zo geil? Seks is voor mij iets wat echt bij het leven hoort. En als ik mij dan in een spannend pakje hijs, dan hoop ik dat je pik al stijgt. Dat je het geil vind, dat je mij mooi vind, goed genoeg om de nacht met je door te brengen. Ik hou van geile spannende mannen.
Neuken met sexy dame
Loverdropper (32)
★★★★☆
Ik zoek een geile vent. Ik ga het heel simpel houden ik ben hier zoekende naar een geile vent die mij zo nu en dan eens een lekkere beurt komt geven. Ik ben pas gescheiden en ben jarenlang veel tekort gekomen op seksgebied, en die schade wil ik dubbel en dwars gaan inhalen.
Afspreken met single dame
StagePoes (33)
★★★★☆
Wordt jij mijn seks buddy? Ik ben niet perse opzoek naar een relatie dat is zo moeilijk te onder houden met mij werk om dat ik veel weg ben. Ik wil wel graag als ik eens thuis ben een vaste seks buddy hebben. Om toch nog lekker aan mijn behoeftes te komen.
Sex met lieve dame
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates