Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

MilliH (30)

Mannen, vrijgezel of niet, meld me bij mij aan! Het lijkt wel als of alle mannen die ik tegenkom bezet zijn. Dan zie ik weer een leuke vent heeft ie al een chick. Leuk voor hem, maar balen voor mij. Dus mannen die vrijgezel zijn laat je horen. En mannen die niet vrijgezel zijn, houd dit geheim;-)

Maak contact met haar
  1. Naam: MilliH
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Oud Ootmarsum
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve dame MilliH van 30 uit Oud Ootmarsum, Overijssel
Piekertje (35)
★★★★★
Reislustige alleenstaande moeder wilt niet meer alleen op re Heb jij er geen probleem mee dat ik al een leven voor mijn scheiding had? Misschien heb je zelf ook wel een rugzakje? Dan denk ik dat wij zeker moeten kennismaken. Ik sta voor veel open, van vriendschap tot relatie dus shoot me. Wel graag een betrouwbare, eerlijke en vrolijke man. Houden van humor is voor mij belangrijk.
Afspraakje met mooie dame
NatteenStrak (36)
★★★★☆
In goede vorm? kijk je hier dan even? Ik zoek altijd een hotel of iets waar ik ook gelijk kan overnachten omdat als ik sex heb meestal helemaal uitgeput ben. Wil ik zo moe worden moet ik natuurlijk wel een vent hebben die dat vol kan houden. Is je lul goed gevuld met heerlijk zaad? en heb je uithoudings-vermogen? Dan kunnen wij wel wat met elkaar denk ik.
Naaien met single dame
smartivy80 (37)
★★★★☆
Ik mis een man in mijn leven! Jij bent een leuke fijne vent die ook wat mist en daar werk van wil maken. Als we beide dat doel voor ogen hebben dan kan het niet anders dat het voor ons op een fijne manier gaat uit pakken.
Dating met lekkere dame
Destinie (39)
★★★★☆
Sex op de eerste date Ja nou ik ben dan Louise en 36 jaar oud. Tot nu toe ben ik alleen maar op mijn ziel getrapt en ik vind dat niet echt leuk meer. Ik weet wel dat ik me best een beetje uitdagend kleed maar dan ben je toch niet zomaar ineens een hoer die je dan ook zo behandel. Trouwens een hoer die behandel ze gewoon zo van ik betaal jou en dan gaan we lol maken. Dat is de afspraak dan toch nou ik heb er mijn buik van vol en ga nu het zo maar proberen want ik wil wel seks duhhh maar dan zie ik je eerst hier oke En dan weet ik dan toch ook waar het omgaat en ik ga je heus niet zeggen dat je dan aan mij vast zit of dat je van me moet houden ofzo ja of we vinden elkaar egt leuk dan kunnen we altijd toch nog een keer afspreken ofzo? Nou kus Louise
Sex met geile dame
Liekekanmeer (32)
★★★★☆
Samen op ontdekkingsreis, ga je mee? Ik ben gewoon vaak geil dus dan ontmoet ik graag een man die dat ook is en die mijn wensen kan vervullen, samen met die van hem op dat gebied. Ik ben heel veelzijdig en sta open voor nieuwe opwindende dingen. Jij ook? Laat dan wat van je horen!
Dating met wulpse dame
Nathaliekus (35)
★★★★☆
Lekkere gebonden administratief medewerkster is op zoek naar Ik heb een relatie maar wij leven apart. Ik vind dat heerlijk op deze manier kan ik nog steeds van vreemde stijve neukstaafjes genieten. Ik vind zelf dat het tijd is er weer eentje te mogen uitnodigen op mijn woonboot, vandaar mijn aanmelding.
Afspreken met eenzame dame
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates