Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

SportieveMandy (29)

Haal jij met mij de eindstreep? 2 passies in mijn leven: sporten en seks. Aan de ene heb ik geen gebrek, dat doe ik elke dag. Het andere is een beetje problematisch aan het worden. Of hoe noem je het anders als je al 3 maanden niet meer van de grond bent geweest? Nu ben ik in topconditie en wil wel eens uittesten hoe lang ik seks kan volhouden.Om die reden organiseer ik een seks-a-thon. Een seksmarathon waar ik toch wel 48 uur voor wil uittrekken. Tussentijds opgeven mag of je mag je laten afl

Maak contact met haar
  1. Naam: SportieveMandy
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Brussel
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame SportieveMandy van 29 uit Brussel, Brussels
dejaMona (34)
★★★★☆
Open minded vrouw zoekt naar haar ridder om het Land van Ple Ik hou van strippen en hardcore seks! Ik hou ervan om in mijn kont geneukt te worden door een lekkere harde pik! Mijn kont is zo strak dat ik mij weer maagd voel elke keer wanneer ik geneukt word. Spuit jij mij lekker onder???
Naaien met mooie dame
Toppertje2017 (37)
★★★★★
Getrouwde vrouw van militair Ik ben getrouwd. Mijn man is militair (hoge gerangeerd) en is nu 2 maanden weg. Het duurt nog 9 maanden voor hij thuiskomt. Hij heeft nu akkoord gegeven dat ik op zoek ga naar een man die mij zo nu en dan gezelschap biedt. Ik ben niet gewend om echt zo lang alleen te zijn, en wil dat helemaal niet. Vandaar mijn inschrijving.
Daten met rijpe dame
An93la (37)
★★★★☆
Kun jij mijn lieve metgezel zijn? Ik ben op zoek naar een persoon die zal begrijpen dat geen mens een eiland is, dat elke persoon zelfs in zijn verdriet een deel van zijn leven nodig heeft. Ik ben op zoek naar pure ware vriendschap met een discreet gezelschap.
Dating met sexy dame
Meggy (37)
★★★★☆
Kan jij mijn geheim bewaren? Als je eenmaal 1x vreemd bent gegaan,zoals ik, smaakt het naar meer. Ik weet dat het niet goed is,maar juist daarom is het zó opwindend.
Vrijen met lekkere dame
Alsikjezie (31)
★★★★★
Lieve vrouw zoekt geschikte man. Ik zoek een lieve kerel die voor me zorgt, die er voor me is, die… ja die mijn rots in de branding is.
Daten met mooie dame
SinnfullSakura (30)
★★★★☆
zullen we? Mooie mannen hier ben ik dan! Stout en kinky as always ;) Laat je horen als je denkt dat wij die klik hebben!
Dating met wulpse dame
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Printer repareren (Klus van half uur)
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Sabien
★★★★★★★★★★
Ik heb een rommelkamertje die echt een keer opgeruimd moet worden. Hij is klein, maar ik heb te veel pijn in mijn knie. Als beloning met je met mijn borsten spelen.
Kamer opruimen (Klus van 1 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates