Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie dame

Fleeuurtje (37)

Gek op lange strandwandelingen, ga je mee? Ben je ook gek op het strand en lange wandelingen? Dan gaan we er samen wat moois van maken, ik denk dat het perfect is voor de eerste keer. Doen we dat gewoon?

Maak contact met haar
  1. Naam: Fleeuurtje
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Ukkel
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met mooie dame Fleeuurtje van 37 uit Ukkel, Brussels
Gemalda4 (38)
★★★★☆
Geef jij mijn innerlijk een kans? Vind jij mij ook te dik of vind jij dat wel lekker om te zien en vast te pakken. Veel mannen wijzen mij af op het gewicht en nemen mij helaas niet zoals ik ben. Ik ben daar wel klaar mee en ik hoop dat jij er anders tegenaan kijkt want ik verdien het allemaal net zoveel als een ander toch?
Afspreken met sexy dame
andra21 (35)
★★★★★
Vrijgezelle meid wilt gewoon genieten, jij ook toch? Een man die net als ik geen relatie wilt, maar gewoon geniet van de ondeugende dingen die je samen kan doen, lekker elkaar te tijd geven om elk plekje van ons lichaam te betasten en mee te spelen, ik ben iemand die niet houd van vluggertjes dus denk jij dat je me aan kan, en wil jij met mij deze fanatasieen delen dan wil ik zeker van jou een ondeugend berichtje.
Naaien met hete dame
LikjeLiza (35)
★★★★☆
Sstt.. ons geheimpje! Ssttt.. mijn vriend mag hier echt niks van weten dus dit is ons geheimpje oke? Ik ben normaal niet zo'n klager maar we hebben de laatste tijd bijna geen intieme momenten meer en veel spannends is er ook niet meer bij. Ik wil samen met jou genieten, alles doen wat we beiden fijn vinden en samen op ontdekkingsreis gaan. Kom jij me verwennen?
Vrijen met mooie dame
lekkerspeels (36)
★★★★★
Vind je me een geile donder? Geile donder. Zo noemde mijn ex me altijd! Hij is al weer een tijdje bij me weg en nu ben ik er aantoe om te gaan daten. Wil jij mij leren kennen en uitvinden oftie gelijk had?
Daten met geile dame
joahoes (37)
★★★★★
Doe jij mee met de menigte? Zelfs ben ik niet echt iemand die doet wat de menigte doet. Lekker mijn eigen ding en vermaak mij opperbest. En zoek eigenlijk iemand die ook een beetje zo over alles denkt. Passen we misschien wel heel goed bij elkaar.
Naaien met lieve dame
Souad (32)
★★★★☆
Geef jij mijn eerste anale ervaring? Ja, Hier ben ik beland voor een eerste ervaring met anale sex. Het werd aangeraden door een van mijn vriendinnen. Die zei dat ze ook komt kijken als de juiste persoon zich voor heb gedaan. Als jij met je lekkere harde pik mij wel wil vullen, laat dan wat van je horen.
Daten met eenzame dame
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates