Gratis Aanmelden

Vrijen met mooie gilf

diaclau (45)

Je reist net zo graag als ik! Waarom niet denk je, ik hou wel van reizen, van uitstapjes, van gezellige dagen en om samen veel te gaan doen, en dat dan ook nog eens met een vrolijke vrouw!

Maak contact met haar
  1. Naam: diaclau
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Lippelo
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Rood
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met mooie gilf diaclau van 45 uit Lippelo, Antwerpen
Jootje1986 (31)
★★★★☆
sexy man, voor relatie Ik hoop hier een man tegen te komen die echt wat wilt opbouwen, een fijne relatie en goeie seks. Ik denk dat dat wel iets is wat een relatie goed houd. Het spannend houden elke keer weer, af en toe een beetje romantiek erin. Mmmm
Afspraakje met mooie dame
Sasse (36)
★★★★★
Ik ben nu niet meer braaf! Goh.. wat zal ik zeggen. Ik ben wel een verlegen typ, vroeger ook altijd heel braaf. Daar probeer ik een beetje af van te komen maar dat is niet makkelijk. Welke stoute mannen helpen mij om sexueel te ontplooien??
Neuken met rijpe dame
amandine1 (32)
★★★★☆
Slanke single met lekkere kont zoekt seksmaatje om samen te Je houdt het niet na één keer voor bekeken,je bent ook op zoek naar een seksmaatje. Je hebt al wat ervaring en je staat open om te (s)experimenteren.
Naaien met lieve dame
RhondasRondje (32)
★★★★★
Nu ben ik aan de beurt Ken je dat gevoel wanneer je denkt, en nu is het eens een keertje mijn beurt? Nou zo voel ik me dus. Geen zin me langer nog in te houden, ik heb mij zelf al te lang weggecijferd. Playtime!
Dating met geile dame
XUnknowNX (31)
★★★★☆
Gamende meid zoekt sportieve man. Sportief, verzorgd en groot zijn een paar trefwoorden die ik zoek in een man. Een man die graag games speelt zou ideaal zijn maar ik moet toegeven dat ik nogal competitief ingesteld ben.
Neuken met mooie dame
Badgirllll (38)
★★★★☆
Zal ik ff lekker bij je langs...wippen?! Once you go black...haha, je kent hem vast wel die uitdrukking, maar weet je...het is echt zo! Geloof je me niet, nou zal ik dan eens lekker langs uhm wippen? ;-)
Afspraakje met wulpse dame
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates