Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie dame

AnneUp (44)

Weduwe op zoek naar nieuwe relatie Jij bent ook op zoek naar een relatie? Het lijkt me erg leuk om samen iets moois op te bouwen als we elkaar kunnen vertrouwen. Leeftijd vind ik niet het belangrijkst, het gaat erom dat je lief bent.

Maak contact met haar
  1. Naam: AnneUp
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Meerstad
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 180-189 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie dame AnneUp van 44 uit Meerstad, Groningen
Zaahriiah (39)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar mijn droomman Ik zal mijn type man beschrijven. Maar dit zijn slechts fysieke eigenschappen, het gaat om de grootsheid van je hart. Je bent een lange man van middelbare leeftijd met lang, krullend, bruin of zwart haar en grote ogen en mooi gestructureerde neus. Je hebt een lange baard of snor.
Afspreken met single dame
SexyVoorJou (38)
★★★★☆
Heerlijke sex met nylon kousen aan.. Spannende lingerie nylon kousen met een erg sexy jarretel gordel, ik zou dit eens dit willen aanhouden tijdens een heerlijke sex sessie..Houd jij hier ook van hoe het nylon zo heerlijk aanvoelt en glijd? wil je dan contact opnemen?
Vrijen met geile dame
Cillawet (31)
★★★★☆
Mag ik jouw lekker aanpakken? Ik ben geil en gek op experimenteren. Ik vind het fijn om jouw intens te laten genieten en mij helemaal aan je over te geven. Ik weet als geen ander hoe je aan te pakken! Durf je het aan?
Vrijen met lieve dame
Poepiemeisje (30)
★★★★☆
Lik je mijn borsten? Mijn borsten zijn niet groot hoor maar wel erg lekker en opgewonden, daar kunnen we samen wel wat mee denk ik zo. Je mag er lekker aan likken en doen waar je zin in hebt .Zullen wij er voor gaan en flink te keer gaan?
Vrijen met lieve dame
Lunademooiste (36)
★★★★☆
Mijn zoektocht begint hier. Ik zoek een heerlijke man, waar ik echt een relatie mee kan opbouwen. Maar die seks ook belangrijk vind. Ik hou van langdurige seks, waar we beide vol aan onze trekken komen.
Afspreken met geile dame
Rubenslove (37)
★★★★★
Ik voel mij zo heet, wie laat mij spuiten van genot? Mijn kut staat klaar voor jou om geneukt te worden. Neuk mij alsof het de laatste keer zal zijn dat jij een kut zal zien en steek het vuurwerk maar af! Want als jij de juiste knoppen indrukt, zal ik spuitend voor jou klaarkomen. Heb jij het in je om mij te laten spuiten?
Afspreken met eenzame dame
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates