Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Lloretta (41)

Ik moet getemd worden! Nou ik kan hier best een heel verhaal gaan ophangen maar dat zal toch het allemaal niet sneller maken.. Ik ben een beest in bed die getemd en gevoed moet worden.. Welke dompteur kan deze tijger aan?

Maak contact met haar
  1. Naam: Lloretta
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Hoogvliet Rotterdam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame Lloretta van 41 uit Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland
LoveChristmas (35)
★★★★★
Mijn verlangens zijn groot Seks is voor mij een feestje, voor jou ook? Ik zal dan ook alles uit de kast trekken om het zo lekker en geil mogelijk te maken voor je. Hou je van spanning? Kom dan maar bij mij!
Vrijen met geile dame
de-KARI-07 (38)
★★★★★
Blonde Karin met lekkere ronde vormen is op zoek naar haar e Oraal, 69, doggystyle, staan, ik boven, en ik ben erg nieuwsgierig naar anale sex. Ik heb trouwens een paar leuke speeltje, misschien kunnen we daar samen wat mee?
Afspreken met eenzame dame
Pattiis (38)
★★★★★
Gaan we samen eens dineren? Als directrice van een groot bedrijf ben ik op zoek naar een leuke vent die met mij meer dan een leuke vriendschap wil opbouwen. Het moet wel wat discreet maar als we voor elkaar gekozen hebben dan kan het wel erg fijn uitpakken. Mag ik je uitnodigen voor een heerlijk diner met mij?
Dating met single dame
Marinel (34)
★★★★☆
Leer jij ook nog elke dag? Ik ben in voor allerlei nieuwe dingen als is het buiten of het is SM alles is nieuw en leuk de laatste tijd. Ben jij hier ook om te leren en ontdekken? Misschien kunnen we samen wat doen!
Afspreken met hete dame
yveet (35)
★★★★★
Lekkere seks! Kom jij ook te kort thuis? Of zoek je gewoon lekkere seks met een dame? Laten wij elkaar leren kennen, het leuk hebben samen. Goeie seks hebben, en lekker genieten. Ik hou van mannen met een goed lijf!
Naaien met eenzame dame
MiekeAnne (34)
★★★★☆
Helpt u mij? Kunt u mij helpen om mij een heerlijke orgasme te bezorgen? Ik hou van mijn speeltje, maar niets is heerlijker dan het echte werk! Preuts ben ik zeker niet en ik hoop u ook niet! Hoor ik snel iets van u?
Sex met hete dame
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates