Gratis Aanmelden

Vrijen met lekkere vrouw

ikben1zaam (62)

Het is alweer even geleden.. Eenzaam of alleen, ik ben ze beide. Ik voel me totaal niet zielig hoor, maar ik mis wel warmte en INTIMITEIT.

Maak contact met haar
  1. Naam: ikben1zaam
  2. Leeftijd: 62 Jaar
  3. Woonplaats: Uddel
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrijen met lekkere vrouw ikben1zaam van 62 uit Uddel, Gelderland
starBrend4 (35)
★★★★★
Niemand wil toch alleen zijn? Ik zoek dus vooral gezelligheid en wie weet wordt het meer. Ik kan daar zo niks over zeggen. Ik moet daar wel echt iemand voor gezien hebben. Dus graag alleen reageren als je ook serieus op een date uit bent.
Dating met mooie dame
Sugarbabe1 (35)
★★★★☆
Kamertje huren ik betaal en dan neuken? Als ik nu zeg thuis dat ik gewoon naar de sportschool gaat. En daarna op stap met een van beste vrienden. En wij boeken een leuke kamertje. Ik krijg daar korting want er werkt een kennis. Zullen wij dan eens snel de buren laten schrikken van onze geile neukgeluiden? Of kun je vandaag niet?
Neuken met single dame
Wolf23 (32)
★★★★☆
Welke proefgrage vent wil het zo nat mogelijk maken? Hoe natter hoe fijner, je houdt van glijden, met je eikel langs mn lippen of er in, je houdt van nat tongzoenen. Wat jou betreft doen we wel een paar rondjes, als het de volgende dag wordt, vind je niet erg.
Neuken met eenzame dame
Salara (38)
★★★★★
Ervaring is echt een must! Voorheen als ik lekker op stap ging, zocht ik altijd naar de knapste vent maar wel jonger dan mij. Waarom, God mag het weten. Kwamen wij samen bij mij thuis en dan was het even erbovenop en dan was hij alweer klaar. Ik denk dat het aan de ervaring ligt. Ik ben nu dus op zoek naar ervaren mannen die het langer vol houden dan 3 minuten. Ik hoop dat dit niet zoeken is naar een naald in een hooiberg! Heb jij het al vaak genoeg gedaan om te zeggen dat jij ook echt ervaringsdeskundige bent op het gebied van seks? Ja zul jij zeker zeggen, maar daar kan ik niks mee. Kom het maar bewijzen!
Afspreken met rijpe dame
HappyBrunny (30)
★★★★★
Neuk mijn borsten, ik vind het zo geil! Mijn boobies zijn groot, lekker en heb super veel zin om mijn borsten te laten neuken voor je. Neuk ze en kreun het lekker uit van genot. Daar kan ik wel genoegen mee nemen kan ik je zeggen. Jij denkt er ook zo over?
Sex met single dame
Pretparker (30)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een leuke contactpersoon. Ik zoek iemand die net zoals ik wel van uitstapjes houdt, iemand die niet liever thuis zit maar er echt op uit gaat. Voor mij is gezelligheid erg belangrijk om een leuke klik met elkaar op te bouwen.
Daten met mooie dame
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Windows installatie (Klus van 2 uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben niet de jongste meer en ik heb een aantal zware objecten in mijn garage die echt naar de milieustraat moeten. Ik bied je een uur seks aan in ruil voor deze klus..
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates