Gratis Aanmelden

Daten met wulpse dame

patrizzzzz (30)

Leuk genoeg? ik hou van gekke dingen en ben op zoek naar een leuke vriend. ik denk ik laat mezelf maar niet zien.. Dat komt later wel..

Maak contact met haar
  1. Naam: patrizzzzz
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Wieringerwerf
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met wulpse dame patrizzzzz van 30 uit Wieringerwerf, Noord-Holland
EvaVorino (30)
★★★★★
Mooie meid zoekt een man om haar te verwennen -
Naaien met eenzame dame
DaahliaC (39)
★★★★★
Ik wil een man vinden die past bij mijn behoeften. ik ben op zoek naar een metgezel iemand met een grote persoonlijkheid, loyaal, eerlijk en lieflijk, praat alsjeblieft met me als je hetzelfde van mij wilt.
Sex met mooie dame
Lourien (35)
★★★★☆
Ik heb zin! Na best wel een beetje verdriet te hebben gehad van mijn vorige relatie ben ik nu weer vol opzoek. Niet naar een vaste vriend maar een speeltje. Ik wil geen vast meer voorlopig maar heb wel mijn behoeftes snap je! :)
Vrijen met mooie dame
kimnoyou (35)
★★★★★
Verras mij maar Ik hoop dat jij de geile man bent die ik zoek. Ik heb niet echt een idee wat ik zoek dus ik ga mij laten verassen door jou eerste berichtje welke zal bepalen of jij mij aantrekt of niet. Dus haal je beste truckendoos maar boven en we zien wel
Vrijen met lekkere dame
GeilENVrij (39)
★★★★☆
Geil en vrij, wat wil je nog meer. Zit jij de hele dag door met jezelf te spelen? Niet doen, ik wil je daar mee helpen. Ik wil je harde pik in mij voelen. Durf je het aan om mij te bezoeken?
Neuken met lieve dame
Aysen (31)
★★★★★
Durf jij het geil en spannend met mij te maken? Een man die mij echt kan laten genieten, echt het gevoel kan geven dat ik seks heb gehad en vooral niet van vluggertjes houden en aan jezelf denken. Lekker de tijd voor mij nemen, verschillende geile dingen bij elkaar uitproberen en de spanning op voeren dus vooral niet preuts zijn.
Dating met mooie dame
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates