Gratis Aanmelden

Dating met rijpe dame

Ritika (39)

Een lieve man voor een relatie waarin we alles voor elkaar o Zoek jij een leukerd die altijd voor je klaar zal staan, je sokken zal wassen en met jou de hele wereld aankan, dan hoef jij niet verder te zoeken, want hier ben ik. Vind je me leuk, mail me dan eens, wie weet wat het kan worden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ritika
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Gravenhage
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met rijpe dame Ritika van 39 uit 's-Gravenhage, Zuid-Holland
Agnesbloes (32)
★★★★☆
Ik heb 2 kanten te laten zien Ik wil een man hebben die het geil vind dat ik een vrouw ben aan de hand, maar als een slet/hoer in de slaapkamer.. Je moet dus leuke dingen kunnen ondernemen met mij, en daarna mij uit elkaar willen trekken.
Vrijen met sexy dame
Alvina (34)
★★★★☆
Een leuke gast die tevreden is met alleen seks. Je moet me uitproberen, ik weet dat ik heel wanhopig zal klinken, maar ik wil je pik al snel in mijn poesje hebben.
Afspraakje met sexy dame
BlondBeauty (32)
★★★★★
Heb je ook al zoveel drang gekregen? Kan er geen genoeg van krijgen, het is nu ook net als het weer soms wat heter word mijn kutje ook meer drang begint te krijgen. Gelukkig bestaan er mannen die er wel raad mee weten, wat zou je doen als ik ineens uitdagend voor je ging liggen? Hopelijk toch niet al te hard weg rennen? Want dan moet ik wachten op de volgende. :p
Sex met mooie dame
Ceel1983 (34)
★★★★★
Een man die net zo vrolijk wordt van seks als ik! Ik word altijd zo vrolijk van seks, dat begint al met mezelf aan jou laten zien. Dus dat je ineens zegt 'trek je kleren maar eens uit'. Als ik dat nu zo typ word ik al geil zeg. Is het ook jouw favoriete hobby?
Neuken met geile dame
lalanaa (35)
★★★★☆
Goed gezelschap, dat betekent veel!! Goed gezelschap betekent een geweldige man in mijn leven die er voor me is, een perfecte avondje uit hebben en gezellige dingen doen. Ben ik diegene voor je en kunnen we doen wat het beste voor ons is?
Vrijen met rijpe dame
Tashja (37)
★★★★★
Wie wil een wijnfles in mijn kutje stoppen? Jij weet hoe je moet omgaan met een wijnfles. Jij kan mij goed onder handen nemen. Jij wil lekker je pik in mijn kutje doen
Naaien met eenzame dame
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates