Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

Manonballon (36)

Zin om gezellig met mij een filmpje te kijken op de bank? Jij bent een man die ook graag voor anderen zorgt, er redelijk goed uit ziet. In ieder geval verzorgd. Eerlijk, betrouwbaar en lekker spontaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Manonballon
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Lengel
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Scooter
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met eenzame dame Manonballon van 36 uit Lengel, Gelderland
Miona (36)
★★★★★
Wie helpt me om een keuze te maken? Een mede-doener, eentje van geen woorden maar van veel daden. En dat kan van alles zijn hoor, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar dat ene, je weet vast wel wat ik bedoel?
Naaien met hete dame
Overwerk (30)
★★★★☆
Geile vrouw zoekt een man vol verrassingen die mij kan laten Ik zoek een man die lekker vol verrassingen zit en die mij de echte spanning op seks gebied kan laten zien en natuurlijk kan laten voelen! Dus een lekkere rijke fantasie en precies weten wat jij met mij zou doen, dus laat maar horen.
Afspreken met wulpse dame
JudyMoore (35)
★★★★☆
Ik wil echt alles doen wat met seks te maken heeft. Geld maakt niet gelukkig dus ben ik blij dat ik dat niet heb ;) Wat me wel ONgelukkig maakt is het gebrek aan seks. Voel me lichtelijk gefrustreerd en wil die seksuele energie wel eens kwijt kunnen. Een vrouw mag toch ook gerust toegeven op zoek te zijn naar seks? Ik hou echt van alles wat met seks te maken heeft, je kan het zo gek niet bedenken of ik wil het wel doen.
Afspreken met hete dame
Lorraine35 (35)
★★★★★
Gek op oraal, jij ook? Ik ben er gek op om met jou samen eens lekker tekeer te gaan. Dat is het mooiste wat er is. Ik wil zo graag dat we doen waar we gek op zijn. Kan jij dar ook net zo van genieten?
Neuken met lekkere dame
Joanna09F (36)
★★★★★
Ik ben hier om mijn tepels te laten zuigen en mijn poesje te Ik wil mezelf vermaken en dat kan ik alleen doen met iemand die een vrouw goed kan verwennen. Dat betekent mondeling en wat daarna komt. Je pik moet in staat zijn om goed hard te worden en lang mee te gaan, want ik zal er goed gebruik van maken.
Sex met lekkere dame
BeckieJane (35)
★★★★★
Kan jij normaal doen? Bij mij hoef je geen anders persoon te zijn. Als je jezelf bent, ben al je leuk genoeg toch? Ik hou mannen die zich lekker natuurlijk gedragen.
Sex met single dame
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates