Gratis Aanmelden

Daten met lieve gilf

_Kaiya (48)

Een beste vriend hebben is gewoon geweldig! Elkaars beste vriend worden is helemaal mijn ding en verliefd worden is een mooi gevoel! Ik hoop dat jij net zo denkt, dat zou geweldig zijn en zou ons beide wel erg gelukkig maken.

Maak contact met haar
  1. Naam: _Kaiya
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Landegem
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met lieve gilf _Kaiya van 48 uit Landegem, Oost-vlaanderen
yosexy (33)
★★★★☆
Ben jij het nieuwe hoofdstuk in mijn leven Iedereen verdiend wel een kans op een frisse start. Daarom ben ik ook hier. Ik heb onlangs een lastig hoofdstuk van mijn leven kunnen afsluiten en nu is het tijd voor mij om een leuke vent te vinden waarmee ik wat moois zou kunnen gaan opbouwen.
Vrijen met mooie dame
JudyMoore (35)
★★★★☆
Ik wil echt alles doen wat met seks te maken heeft. Geld maakt niet gelukkig dus ben ik blij dat ik dat niet heb ;) Wat me wel ONgelukkig maakt is het gebrek aan seks. Voel me lichtelijk gefrustreerd en wil die seksuele energie wel eens kwijt kunnen. Een vrouw mag toch ook gerust toegeven op zoek te zijn naar seks? Ik hou echt van alles wat met seks te maken heeft, je kan het zo gek niet bedenken of ik wil het wel doen.
Afspreken met hete dame
Casssjjee (37)
★★★★☆
de juiste combinatie van lust en liefde Jij bent een lieve man, die dol is op vrouwen. Voor jou is de vrouw meer dan alleen maar simpele seks. Voor jou is naast lust ook liefde heel belangrijk. Dat complete pakketje maakt het uniek.
Afspreken met wulpse dame
Inge5000 (31)
★★★★★
Deze hitsige dame is op zoek naar seksvriendje Kijk ik zoek gewoon een man die zin heeft in seks. Eigenlijk weet ik niet zo goed of ik dat hier wel kan vinden, een man die lekker bereikbaar is en zo nu en dan mij wil verwennen. Maar ik ga er vanuit dat de informatie die ik heb ingewonnen klopt en er snel iemand in mijn huisje mij komt verwennen.
Naaien met hete dame
Buurtje2018 (39)
★★★★★
Neuk me in mijn tuintje! Jij bent een leuke single man, of een stoute getrouwde man. Beide vind ik een lekkere uitdaging en ga graag voor het genot tussen ons beide! Ik hou van hete seks namelijk.
Sex met lekkere dame
Banana333 (37)
★★★★★
Ik wil meer gezelligheid!! Ik zoek een spontane lieve man die met mij een leuke tijd wil maken, gezellige dingen doen, en vooral veel erotiek. Ben ook een spontane gezellige vrouw met alles er op en er aan.
Sex met rijpe dame
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates