Gratis Aanmelden

Vrijen met lieve dame

funnyeve (37)

Ik ben hier om te proberen de juiste man voor mij te ontmoet Ik ben een beetje sceptisch over deze website of app, maar ik denk dat het geen kwaad kan om te proberen. Ik heb de juiste persoon nog niet ontmoet, dus ik ben nog niet tevreden. Maar nu denk ik dat ik er klaar voor ben. Ik wil graag beginnen als vrienden, gaan daten

Maak contact met haar
  1. Naam: funnyeve
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Meldert
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met lieve dame funnyeve van 37 uit Meldert, Vlaams-Brabant
Xxkimberlyx2017 (37)
★★★★☆
kan lekker masseren.. ;) Ik heb zin in een spannende 'date' met een verzorgde, vrouwvriendelijke man. Ik ben lief, mooi, sexy en verzorgd. Gewoon een leuke spontane meid. Ik hou van zoenen, kan lekker masseren..
Dating met sexy dame
DarlingTammyx (30)
★★★★★
Ik wil een man voor een leuke tijd! Ik wil een man vinden om een te leuke tijd samen te hebben, waarbij alles erbij hoort. Ik wil niets overslaan en doe jij het er ook voor dan? Hebben we dan wat gemeen?
Afspraakje met lieve dame
Mooieoogjjes (30)
★★★★☆
Romy zoekt een liefdevolle man. Ik zoek een lieve man die uiteindelijk huisje, boompje, beestje wilt. Die de liefde op nummer 1 heeft staan!
Neuken met eenzame dame
Marchella2017 (33)
★★★★★
Lekkere paal gezocht voor 3 bruikbare gaatjes! Jij hebt een paal die lekker mijn 3 gaatjes kan en wilt vullen! Je bent voor alles in en ik zou dan ook zeggen doe maar een voorstel als je nog een fantasietje hebt die je graag wilt beleven. Wie niet waagt wie niet wint toch? En wie weet zien we en doen we elkaar snel!
Naaien met rijpe dame
Josefiene (34)
★★★★★
Dans je met mij mee? Hier een meid met een sexy lichaam, Ik hou van erotisch dansen of een intieme massage. Kan jij een beetje dansen of masseren contact mij dan gewoon. Kunnen we iets leuks afspreken! kuzzje Josi!
Afspreken met rijpe dame
Shiloh (32)
★★★★☆
Een open minded maatje... Je bent lief en gezellig, je vind het heerlijk om goed te ontspannen met gezelschap! Je uiterlijk maakt mij niet zo uit maar ik vind het wel fijn als je gewoon goed Engels of Nederlands kan praten.
Afspraakje met eenzame dame
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates