Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

Kus_Annie (36)

Mijn poesje wil jou! Zuig jij graag aan tepels en ben jij verder ook lekker oraal ingesteld? Houd jij ervan lekker lang samen door te gaan tot we beiden meerdere keren zijn gekomen? Ben jij niet vies van seks buitenshuis?

Maak contact met haar
  1. Naam: Kus_Annie
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Geerdijk
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met eenzame dame Kus_Annie van 36 uit Geerdijk, Overijssel
Fjjow (35)
★★★★★
Geile meid zoekt sex Een geile man die van aanpakken weet!
Vrijen met sexy dame
Eleanor131 (33)
★★★★★
Echte neuk beer gezocht! Je bent een geile wilde hengst op zoek naar een heerlijke merrie om die flink en vaak te dekken? Het maakt je niet uit dat ik je geen relatie bieden kan(omdat ik die heb!)? Maak je lul maar alvast stijf dan...
Afspreken met lekkere dame
Bananna (37)
★★★★★
Een geil seks maatje die van veel seks houdt of het in ieder Een stoute hete man die mij goed wilt komen verwennen! We houden het hoop ik niet bij een keer want een vast contact is wel wat fijner toch? Samen elkaars lichaam verkennen en vooral ook heel goed verwennen! Meerdere keren komen en oraal hou je zeker van!
Sex met lekkere dame
Mokumsmokkel (38)
★★★★☆
Single vrouw staat open voor een relatie met een lieve en ee Je hart op de juiste plaats, eerlijk, lief en begripvol. Geen stoere macho maar ook geen watje. Sportief is een pluspunt en niet roken een must. Qua uiterlijk heb ik geen "eisen" omdat ik de binnenkant nog altijd het belangrijkste vind.
Vrijen met sexy dame
djoolz (30)
★★★★☆
contact jij mij?? kijken of ik hier spannende contactjes kan krijgen! Maar volgens mij moet dat hier wel lukken :-)))
Naaien met rijpe dame
alexadra (39)
★★★★☆
Lieve man gezocht Zoek jij net als ik een fijne relatie, of een innige vriendschap? Ik zoek wel een man die verzorgt is, houd van sporten, houd van lekker eten, en een drankje lekker vind op zijn tijd. Een fijn samen zijn opbouwen, dat is wat ik zoek.
Dating met mooie dame
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates