Gratis Aanmelden

Dating met mooie dame

xLekkerrijpx (39)

Ik zoek een discrete seksvriend. Ik hou er van om naakt te zijn, of dat nu bij mij thuis is of lekker op het strand. Mijn man daarentegen houdt er niet zo van en die is sowieso de laatste jaren niet echt aanhankelijk, als we een keer in de maand seks hebben is het veel. En ik heb daar dus heel veel behoefte aan en daarom ben ik dus hier, ik zoek een discrete seksvriend die mij kan geven wat ik zo tekort kom.

Maak contact met haar
  1. Naam: xLekkerrijpx
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Alphen aan den Rijn
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met mooie dame xLekkerrijpx van 39 uit Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
SexJunkieXL (31)
★★★★★
Sexjunkie zoekt mede-verslaafde voor geile uurtjes Een seksverslaafde man, die net als ik altijd wel zin heeft in seks. En iemand die er ook de tijd voor kan vrijmaken. Houden van orale seks, geschoren of in ieder geval netjes getrimd is, een grote fantasie hebben en niet op zoek zijn naar een relatie.
Afspreken met single dame
Danjella80 (37)
★★★★☆
Geil hengst gezocht! Ik ben op naar een geile pik die me onderspuit!
Vrijen met lekkere dame
Megann (35)
★★★★★
Alleen is toch ook maar zo alleen? Ik ben lief, sociaal, gezellig en ben ook zeker ondernemend. Ik hou van gezellige dingen, lekker er op uit zijn, maar kan ook thuis op de bank mijn rust vinden, maar laten wij eerlijk zijn alleen is toch ook maar alleen?
Daten met lieve dame
Iloontje2018 (39)
★★★★★
Gezellige Ik ben op zoek naar een man: vriendelijk, zorgzaam en vrolijk. Iemand die positief in het leven staat. Ben jij misschien op zoek naar mij?
Vrijen met lekkere dame
colorfully (34)
★★★★★
Latina is op zoek naar een lekkere man voor een geile date. Ik ben hier alleen voor de seks met een lekkere man. Verwen mij alsof het de laatste poesje die jij in je leven zal proeven! ;)
Vrijen met hete dame
Love-Joliene (31)
★★★★☆
Kom jij naar mij voor een goede neukbeurt in mijn bubbelbad? Een jacuzzi hou ik van en helaas heb ik die niet. Wat ik wel heb is een bubbelbad en daar wil ik met jou in liggen. Gezellig overal kaarsjes en een fles bubbels om over elkaar te gieten. Elkaar neuken in mijn bubbelbad wil ik. Door het water word ik geil en kom ik intenser klaar.
Dating met mooie dame
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Kayla
★★★★★★★★★★
Hey, ik zit met een probleempje... mijn fietsband is lek en ik weet niet hoe ik die moet plakken. Fietsenmaker is te duur voor mij. Kan iemand mij helpen in ruil voor seks?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Pien
★★★★★★★★★☆
Ik heb een blowjob over voor degene de mijn ratelende verwarming kan repareren. Ik word namelijk helemaal gek van dat getik en in de garage vragen ze er 150 euro voor :(((
Auto reparatie (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates