Gratis Aanmelden

Cuckolding Huisvrouwen

    Deze hete huisvrouwen mogen vreemdgaan van hun partners en in sommeige gevallen willen de mannen zelfs zien hoe hun huisvrouwen gecuckold worden! Speciaal voor cuckolding liefhebbers die los willen gaan!
    MaggieJane (33)
    ★★★★★
    Lekker gek doen is wel ons ding ja :) Alles is al zo netjes en geregeld, helemaal hier in NL. Mijn partner en ik willen wat meer kinky en gaan dan als het even kan op avontuur met jou bijvoorbeeld. Met hem mag je alles doen ook. Ook behandeld worden als cuckold vind hij fijn. Ben jij ook dol op avontuur? Aarzel niet en ga met ons mee!
    Sex met geile dame
    Soffietje (48)
    ★★★★☆
    Kom jij erbij? Ik en mijn mannetje willen er iemand bij voor wat spannende ontdekkingen op sex gebied. Wil jij ons helpen en misschien wat dingen bij leren? we wachten op je!
    Afspreken met geile gilf
    Beetjevreemdgaan (30)
    ★★★★★
    Een man om hete nachten mee te beleven Iemand waarmee ik hete nachten kan beleven. Je bent een ware dekhengst als het ware en je bent niet te stoppen. Jouw sex beleving is mirakels.
    Dating met eenzame dame
    Pijpgraag (30)
    ★★★★☆
    Mooie man gezocht die de hoofdrol wil spelen. x
    Naaien met lekkere dame
    Smakkerliena (48)
    ★★★★★
    Wil jij begluurt worden? Mijn vriend heeft de wens om een keer toe te mogen kijken terwijl ik sex heb met een andere man, mij lijkt me dat stiekem ook wel helemaal geweldig en spannend om een keer lekker gepakt te worden door een ander, ik word er nu al nat van als ik eraan denk. Voel jij je aangesproken en lijk het je wat om begluurt te worden terwijl wij sex hebben?
    Neuken met wulpse gilf
    J-dith (39)
    ★★★★★
    leuke man voor zwoele avonden heb jij het in je om een vrouw op ouderwetse manier te verwennen? Denk je dat jij de touwtjes in handen kan nemen en mij kan laten zweven naar heerlijke oorden? Dan zal je snel moeten reageren en wie weet vinden wij de juiste klik.
    Dating met single dame
    Leintje
    ★★★★★★★★★★
    Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
    Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
    Celine
    ★★★★★★★★★★
    Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
    Ramen wassen (Klus van 2 uur)
    Anna-Marije
    ★★★★★★★★★☆
    Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
    Meubel dragen (Klus van half uur)
    Beertje
    ★★★★★★★★★☆
    Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
    Windows installatie (Klus van 2 uur)
    © 2024 Mature Sexdates