Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

Keetiiee (27)

Kom maar met die vuist! Heb jij grote handen en is fisting/vuistneuken iets wat je geil vind of waar je ervaring mee wilt opdoen, dan heb je hier de mogelijkheid om je eens uit te leven. Ik ben gebonden dus discretie wordt verwacht/is vereist.

Maak contact met haar
  1. Naam: Keetiiee
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Akersloot
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame Keetiiee van 27 uit Akersloot, Noord-Holland
10zktSlippertje (50)
★★★★★
Buiten de deur snoepen. Hoi heren, ik ben een getrouwde vrouw die lekker buiten wil snoepen. Mijn man die wil natuurlijk ook genieten en dus meekijken. Durf jij het aan om mij hard en wild te neuken terwijl mijn manlief mee kijkt hoe jij me lekker laat kreunen? Of heb je liever dat hij het niet ziet? Je zegt het maar hoor!
Daten met sexy gilf
Hind1979 (38)
★★★★☆
Lekkere man, single of gebonden Laatst had ik een ervaring met een heerlijke vent hier op de afdeling. Dat wil ik nog een keer, geneukt worden op de werkvloer is toch wel erg spannend. Sta jij daar voor open?
Neuken met sexy dame
Inopdrachtvan (44)
★★★★☆
Op verzoek van mijn man Mijn man tevens mijn Meester heeft mij opdracht gegeven om hier een profiel aan te maken. Ik moet op zoek naar mannen die mij genadeloos willen gebruiken. Mijn man kijkt toe maar bemoeit zich er verder niet mee. Zo goed als alles is mogelijk, heb je interesse dan spreek ik u graag prive. Met vriendelijke groet uw slaafje.
Naaien met rijpe dame
CumEater (31)
★★★★★
Ben jij die andere man die mij gaat onder spuiten? Mijn man spuit mij altijd onder en wij willen nu een andere man proberen die mij ook onder gaat spuiten. Voor ons natuurlijk een grote stap maar we zij er zeker klaar voor. Dus ben jij discreet, mooi, goed geschoren en natuurlijk geil! Dan wil mij man kijken hoe jij mij neukt. Lijkt het je wat?
Sex met lekkere dame
MaggieJane (33)
★★★★☆
Lekker gek doen is wel ons ding ja :) Alles is al zo netjes en geregeld, helemaal hier in NL. Mijn partner en ik willen wat meer kinky en gaan dan als het even kan op avontuur met jou bijvoorbeeld. Met hem mag je alles doen ook. Ook behandeld worden als cuckold vind hij fijn. Ben jij ook dol op avontuur? Aarzel niet en ga met ons mee!
Sex met geile dame
LailaL (35)
★★★★☆
Zal ik jou eens mijn kunsten tonen? Ik kan je heel goed verleiden. Ik ga je laten genieten en je zal me smeken om niet op te houden. Nieuwsgierig?
Sex met lekkere dame
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates