Gratis Aanmelden

Afspreken met mooie dame

gevalletjeapart (31)

Ik wil het toch wagen Hallo jij, leuk dat je even op mijn profiel kijkt. Waarom ik een gevalletje apart ben, dat zal ik je vertellen. 5 jaar geleden heb ik op vakantie een motor ongeluk gehad, door een infectie ben ik mijn linker been verloren. Erg vervelend allemaal en heb er ook heel lang depressief bijgelopen. Maar gelukkig door professionele hulp ben ik weer positief. Ik voel me weer zeker en heb weer zin in onder andere seks. Alleen je snapt het probleem denk ik wel, ik geloof niet dat vee

Maak contact met haar
  1. Naam: gevalletjeapart
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Bavel
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspreken met mooie dame gevalletjeapart van 31 uit Bavel, Noord-Brabant
maja1971 (47)
★★★★★
Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. Wij zijn geen rare, vreemde mensen. Wie helpt ons om onze behoeftes te vervullen?? Altijd 100%safe en discreet
Neuken met eenzame gilf
ellen8282 (36)
★★★★☆
Tut meisje zoekt een leuke man. Een vrolijke meid die dol op zwarte humor is en kan ook wel tegen een stootje. Ik sta open over wat ik precies zoek eigenlijk. Dus reageer gerust zou ik zeggen. ik hou ervan om lekker te tutten, een bioscoopje pakken en meer. Tot zo?
Sex met wulpse dame
LailaL (35)
★★★★★
Zal ik jou eens mijn kunsten tonen? Ik kan je heel goed verleiden. Ik ga je laten genieten en je zal me smeken om niet op te houden. Nieuwsgierig?
Sex met lekkere dame
AmalliaCor (55)
★★★★☆
Mijn man wilt kijken hoe ik wordt geneukt. Mijn man heeft een fantasie en die wil ik graag voor hem laten uitkomen. Vind het idee op zich namelijk ook wel spannend. Hij wilt toekijken terwijl ik door een andere man wordt gelikt tot een orgasme en daarna stevig in mijn natte poes wordt geneukt. (geen anaal) Misschien vind je dit een vreemd idee maar je zult niet eens merken dat hij aanwezig is. En nee, met hem hoef je niks te doen, het gaat over mij!
Sex met lieve oma
Voelmegevuld (53)
★★★★☆
Geil stel wil weer cuckold ervaring opdoen Gezocht. geile vent die sex met mij wil in het bijzijn van mijn man. Hij mag alleen aan zichzelf zitten. Jij alleen aan mij. Ik wil graag door jou vernederd worden. Zaad alleen op mijn gezicht gespoten.
Daten met mooie oma
Elisebetha (32)
★★★★☆
Wie doet er met ons mee? Mijn vriendje en ik zoeken een Bull voor onze cuckold ervaring. We hebben hier over gelezen en het leek ons heel spannend om dit te gaan doen. We zijn natuurlijk compleet ervaringsloos dus beetje geduld met ons is wel prettig.
Dating met hete dame
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates