Gratis Aanmelden

Cuckolding Huisvrouwen

    Deze hete huisvrouwen mogen vreemdgaan van hun partners en in sommeige gevallen willen de mannen zelfs zien hoe hun huisvrouwen gecuckold worden! Speciaal voor cuckolding liefhebbers die los willen gaan!
    2eman (51)
    ★★★★☆
    Doe jij mee? Hij vindt het geil om toe te kijken hoe zij geneukt wordt door een andere man. Zij klaagt niet. Soms doet hij mee, maar is absoluut niet bi, een verdwaalde hand is geen probleem. Discretie gevraagd en geboden. Hygiëne, niveau, alleen met bescherming. Kunnen ontvangen, maar vinden het ook geen probleem om een stukje te rijden.
    Sex met eenzame oma
    10zktSlippertje (50)
    ★★★★★
    Buiten de deur snoepen. Hoi heren, ik ben een getrouwde vrouw die lekker buiten wil snoepen. Mijn man die wil natuurlijk ook genieten en dus meekijken. Durf jij het aan om mij hard en wild te neuken terwijl mijn manlief mee kijkt hoe jij me lekker laat kreunen? Of heb je liever dat hij het niet ziet? Je zegt het maar hoor!
    Daten met sexy gilf
    MaggieJane (33)
    ★★★★★
    Lekker gek doen is wel ons ding ja :) Alles is al zo netjes en geregeld, helemaal hier in NL. Mijn partner en ik willen wat meer kinky en gaan dan als het even kan op avontuur met jou bijvoorbeeld. Met hem mag je alles doen ook. Ook behandeld worden als cuckold vind hij fijn. Ben jij ook dol op avontuur? Aarzel niet en ga met ons mee!
    Sex met geile dame
    oostwest (62)
    ★★★★☆
    Hij mag kijken, jij mag mij verwennen A dirty mind is a joy forever. Een uitspraak waar ik erg veel waarde aan hecht. Mijn man wist mij op de juiste plekken te raken, en het is een fantastische huwelijk vol passie en sex. Maar we willen graag nieuwe dingen ervaren. Mijn man vind het altijd een hete ervaring om mij te zien masturberen terwijl hij toekijkt. Nu, nu wil ik een man vinden met wie ik sex heb, terwijl mijn man alleen mag toekijken.
    Daten met wulpse vrouw
    Floriske (53)
    ★★★★☆
    Wil je ons beide domineren? Wij zijn een vrij stel uit Amsterdam die een man erbij zoekt die ons beide wil vernederen en goed kan domineren. Verder hoef je geen ervaring te hebben met materialen. Kan jij ons helpen?"
    Dating met wulpse oma
    maja1971 (47)
    ★★★★★
    Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. Wij zijn geen rare, vreemde mensen. Wie helpt ons om onze behoeftes te vervullen?? Altijd 100%safe en discreet
    Neuken met eenzame gilf
    Saske
    ★★★★★★★★★★
    Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
    Tuin Doen (Klus van 3 uur)
    Betsie
    ★★★★★★★★★★
    Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
    Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
    Lijntje
    ★★★★★★★★★★
    Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
    Grote opruiming (Klus van 3 uur)
    Tonke
    ★★★★★★★★★★
    Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
    Lek repareren (Klus van 2 uur)
    © 2024 Mature Sexdates