Gratis Aanmelden

Cuckolding Huisvrouwen

    Deze hete huisvrouwen mogen vreemdgaan van hun partners en in sommeige gevallen willen de mannen zelfs zien hoe hun huisvrouwen gecuckold worden! Speciaal voor cuckolding liefhebbers die los willen gaan!
    LailaL (35)
    ★★★★☆
    Zal ik jou eens mijn kunsten tonen? Ik kan je heel goed verleiden. Ik ga je laten genieten en je zal me smeken om niet op te houden. Nieuwsgierig?
    Sex met lekkere dame
    Inopdrachtvan (44)
    ★★★★☆
    Op verzoek van mijn man Mijn man tevens mijn Meester heeft mij opdracht gegeven om hier een profiel aan te maken. Ik moet op zoek naar mannen die mij genadeloos willen gebruiken. Mijn man kijkt toe maar bemoeit zich er verder niet mee. Zo goed als alles is mogelijk, heb je interesse dan spreek ik u graag prive. Met vriendelijke groet uw slaafje.
    Naaien met rijpe dame
    Demeen_ique (58)
    ★★★★☆
    Depressieve dame op zoek naar iemand om mee te praten. Op zoek naar iemand die bereid is om me minder depressief te maken. Praat gewoon met me en laat me weten dat alles goed komt.
    Neuken met wulpse bejaarde
    CrazyWijfie (42)
    ★★★★☆
    Wij startende cuckolders zoeken ervaren bull! Ik dacht eerst waar begin ik hemelsnaam maar, op deze site kan ik denk ik wel terecht. Mijn partner en ik zoeken een stevige kerel die mijn man vast wil gaan binden om mij vervolgens te nemen. Wij hebben dit nog nooit gedaan dus iemand met ervaring is wel een vereiste! Ook liever netjes geschoren en als het kan een beetje gespierd! :)
    Afspraakje met single dame
    10zktSlippertje (50)
    ★★★★★
    Buiten de deur snoepen. Hoi heren, ik ben een getrouwde vrouw die lekker buiten wil snoepen. Mijn man die wil natuurlijk ook genieten en dus meekijken. Durf jij het aan om mij hard en wild te neuken terwijl mijn manlief mee kijkt hoe jij me lekker laat kreunen? Of heb je liever dat hij het niet ziet? Je zegt het maar hoor!
    Daten met sexy gilf
    Pijpgraag (30)
    ★★★★☆
    Mooie man gezocht die de hoofdrol wil spelen. x
    Naaien met lekkere dame
    Joke
    ★★★★★★★★★★
    Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
    Verhuizing (Klus van 3 uur)
    Elle-Noor
    ★★★★★★★★★★
    Hallo allemaal, is er iemand die mijn keuken kan betegelen? Het is een kleine keuken. Ik heb alleen geld voor tegels, maar het werk betaal ik met mijn lichaam.
    Tegels leggen (Klus van 4 uur)
    Truus
    ★★★★★★★★★☆
    Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
    Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
    Karlien
    ★★★★★★★★★☆
    Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
    Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
    © 2024 Mature Sexdates